-
hvala na informaciji za psihologicu u klaićevoj. obzirom da mi više nismo kod pedijttra nego obiteljskog liječnika, što mislite je li moguće da mi on napiše uputnicu za točno određenu osobu u klaićevoj?
pokušati ću pobrojati što filip jede i biti će jasnije zašto je to čudno: povrće ne jede (osim malo krumpira +mrkva pirea, vodicu od mahuna s krumpirom iz mahuna, tako i grašak vodicu, ponekad malo špinata s mlijekom, ali svaki put borba), bistru juhu bez ičeg (nekoliko rezanaca ili slova smiju pobjeći), ribu: pastrvu ili malo bijele morske ribe, voće: mandarina, naranča, banana, jagode u proljeće (ali ne svaki dan), meso: bolonjez, lazamnje, ćufte.
ono što voli: kruh, peciva, lisnato, pohanu ili naglo pečenu piletinu, pečeni batak sa placa, tople sendviče s dvije određene salame i jednim određenim sirom, palačinke, tortu zahericu ili hopla kocke, jednu vrstu čokoladnih kuglica, vruću čokoladu, kraš ekspres, sladoled, čokoladu za kuhanje, biskvitne kolače.
gadljiv je na lubenicu, krastavce, paradajz, salate sa octom i sl. salate.
često proba kekse ili čokoladu ili kolač (to je spreman probati) i kaže da mu nije fino.
moj tata mu je nudio sto kuna da pojede malo variva i nije htio. jednom je za deset kuna gricnuo jabuku i vratio deset kuna jer je bila pregozna. jedini put kad je obećao popustiti i to stvarno učino je put u gardaland gdje je pojeo za večeru tjesto sa šalšom i pečeno meso sa kruhom, te za doručak mramorni kolač.
ma, čudan je i jako sam tužna.
trenutno ima tešku crijevnu virozu i sramim se što ga ovako ogovaram dok iznemogao spava.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma