Westy se ne linja!
Westy ima podlaku i gornju cvrstu dlaku i treba ih redovno cesljati pa dlaka po stanu nema niti malo. Mi smo naravno ljenivci i svoju mazu ne cesljamo cesce od 1-2 mjesecno pa nalazimo njezne bijele dlakice na mjestima gdje se duze zadrzi. Pri tom su to kauc i sl a ne parket ili plocice. Westy imaju ostriju ravnu dlaku ali nasa je s "greskom" pa je nesto meksa i lagano rudlava. Usput je i malo cupavija pa se cesce trimamo. kao vrsta su stravicno pametni. Nasa westulja je bila prioritet 5 godina i bili smo u totalnom strahu kako ce prihvatiti bebu. Do sad je na bebe ugl reagirala bjezanjem ili bi lajala kad cuje bebin plac. Nasu bebu je prihvatila kao jos jednog clana stada i trpi je bas kao i nas. Kad beba spava na kaucu ponekad dodje i lagano joj legne ispod nogu bas kako i s nama. Naravno da je u tim trenucima ne ispustamo s ociju. Nikad ih ne ostavljam same ni sekundu. Jer ipak pas je pas.
Evo sad vidim da ne volite male pse. Oprosti ali to je glupo.
Slazem se s Rominom. Sve je stvar odgoja. Vecina ljudi se boji rotova a westyi su igracke a u stvarnosti to bas i nije tako. Ja sam sasvim sigurna da bi uvijek ponovo izabrala westya ili nekog takog. S tim sto sam i ja dok sam bila mladja zeljela rota (obozavam ih i danas) ali mali stan i sve ostale okolnosti su dovele do malog psa.