Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: pomozimo spermijima u stavu svijeće

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno pomozimo spermijima u stavu svijeće

Sto mislite, jel to istina ili mit?

Navodno pomaze ako nakon odnosa zauzmete stav svijece - ma sjećate iz osnovne škole sa sata tjelesnoga - kazu da to pomaze spermicima da ne iscure i da lakse dodju do cilja!

Sta kazete? :?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

To je meni gin. preporučio nakon prva dva neuspješna pokušaja. Treći put mi je MM pridržavao noge u zraku i treso me kao da ih pokušava "usadit" što bolje , dok smo se obo dvoje smijali ko luđaci. Na kraju je to rezultiralo trudnoćom, sad jeli to zbog položaja, zbog opuštenosti jer smo se non stop smijali (provaj ostat ozbiljne u tom položaju) ili zbog nečeg trečeg, nemam pojma.
    Dobro si me podsjetila, ova oba puta se nisam toga sjetila, pa evo treći čemo provati tako, pa ću ti javit funkcionira li. :D

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nisam pokusavala bas stav svijece, ali sam obavezno ostajala lezat na ledjima, s tim da bi ispod straznjice ugurala dva jastuka, tako da je to bilo nesto na pola puta izmedju svijece i ravnog. to nam nije pomoglo nekih 8 mjeseci, a onaj put kad sam ostala trudna, nismo radili nista, jer sam ja bila preumorna,tako da sam se okrenila na bok i zaspala u roku hitno

Maslačak

Početno

Ja imam i jedno i drugo iskustvo....
    Prvi put sam 9 mjeseci pokušavala ostati trudna, i ništa. Onda na jednom sajtu pročitam da se poslije odnosa stavi jastuk ispod guze i tako stoji 20 min. I - ostala trudna!

I tako sam mislila, i druga trudnoća će doći, samo da ja podignem karlicu i to je to. Ali - evo prođe skoro godina, pa još ništa (odnosno, sad sam u fazi nadanja i mislim da sam trudna, a jesam li, znaću za koji dan)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo tako tetu gravitaciju smo pozvali da nam pomogne...jastuk pod guzu i noge na zid oko 15-20 min ... a nakon toga spavanac do jutra :D :D :D

i uspjelo je 8)

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je prijateljica pricala da se sa oboje klinaca prakticirala svijecu.
    ja sam pitala njenog muza sto je on radio dok je ona bila u obrnutom stavu mirno, a on kaze da joj je pridrzavao i tresao noge , da pomogne svojoj djeci vjetrom u ledja.
    eto tako su se i oni zabavljali i odvaljivali od smjeha, a to cine i sad kad oko njih trce i vriste dva vrazícka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad ćete se možda smijati, ali ja sam na jednoj internet stranici (više ne znam koja je bila, pročitala sam ih hiljadu) pročitala da žena treba, da se seljački izrazim, 'svršiti' :wink: nakon muža, tj da tada njezine kontrakcije pomažu spermićima da odu što dalje.

Ja sam to probala i ostala trudna sa Sarom. Probajte, možda nekome pomogne :D

Maslačak

Početno

Citiraj MARCY prvotno napisa
    Sad ćete se možda smijati, ali ja sam na jednoj internet stranici (više ne znam koja je bila, pročitala sam ih hiljadu) pročitala da žena treba, da se seljački izrazim, 'svršiti' :wink: nakon muža, tj da tada njezine kontrakcije pomažu spermićima da odu što dalje.

Ja sam to probala i ostala trudna sa Sarom. Probajte, možda nekome pomogne :D
    To sam i ja pročitala, u nekoj prastaroj knjizi za žene. Logično je to sa kontrakcijama.

Ma, ja pokušam SVE za šta čujem.
    Prvi put - izbacila kavu (kofein umanjuje šanse čak i do 30%!), držala jastuk ispod guze, imala odnos svaki drugi dan... i ostala trudna.

Inače, na sajtu www.babyzone.com možeš kreirati svoj kalendar, pa ti oni kažu kad si plodna, kad si najplodnija....
    Mislim, ništa što svaka od nas već ne zna, ali....

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Maslačak; otkud ta informacija o kavi?!! :shock: :shock: :shock:
    Pa ja je pijem na litre. :shock:
    A negdje sam pročitala da kava ubrzava spermiće pa sam mislila da ne može nama štetiti. Više o tome pri dnu topika o koenzimu Q10: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=1878

Katastrofa.

Pa kava mi je jedini porok u životu.

Maslačak

Početno

O kofeinu piše na www.babyzone.com i www.babycentre.com
    na temama u grupi Preconception.
    Piše da je za muškarce dobar, alii ne i za žene i da one koje žele ostati trudne moraju smanjiti unos kofeina (kava, coca-cola...)

Maslačak

Početno

Ja prešla na čaj....Mjesec dana prije prve trudnoće nisam popila ni 1 šoljicu kave!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Svaki savjet je dobrodošao i svaki je postotak jako jako važan. :D
    Dakle i ja od danas više ne pijem kavu.
    A valjda se ne smiju onda piti niti crni čajevi jer i oni imaju kofein, točnije - tein.

Ništa, bacam se na čaj od šipka, taj je najbolji!

Maslačak

Početno

Pogledaj sajt www.babyzone.com

Sad sam išla ponovo, da provjerim. Veliki unos kofeina može smanjiti šanse za (ogromnih)27%.
    Ali, i sa čajem treba vrlo umjereno.
    To ti je u tekstu Perfect trying-to-get-pregnant diet.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što je kava naspram djeteta koje toliko želimo? Nikakav problem odreći je se. Ja sam je pila puno i obvezno svako jutro i bez nekog posebnog razloga ostavila sam je. Evo već dvije godine ne pijem kavu i ne nedostaje mi A za bebaća bi se odrekla mnogo ćega....

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Drage moje,
    Sve pamtim i primjenjujem. Sa prvim djetetom trebalo mi je 2 mjeseca a sada već 14 mjeseci ništa. Ma popraviću MM spermiogram, a i pomoći pa makar dubila na glavi. Želim Vam svima veliki okrugli trbuh. Jase

dee-dee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e sto se tice "svijeca-polozaj" mi ga stalno upraznjavamo ali jos uvijek nista. prava je koma kako je sve to smijesno, mislim na tu pozu poslije odnosa, ja umirem od smijeha ali sve za malo celjade :wink:

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

do mog miša je došlo sasvim slučajno i neplanirano, a mislim da je u pitanju bio pomirbeni sex nakon žestoke višednevne svađe. probajte

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam čula da pomaže i kupanje u vodi s morskom soli,puna kada vode,par šaka soli i tako svaki dan,neznam nisam još probala

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Na žalost, imam samo tuš-kadu Al rado bih to upražnjavala!

Za muškarce baš i nije dobro da se namaču u kadi, bolje bez previše topline!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Super savjeti!!!Sutra uskačem u kadu(voda+sol),namačem se,MM uskače kad se voda malo ohladi,ACTION,ispuštam vodu,pa dižem noge na bojler.Drage cure ako ovo upali patentiram izum.PUSA!

Kristina1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj npjaksic prvotno napisa
    Super savjeti!!!Sutra uskačem u kadu(voda+sol),namačem se,MM uskače kad se voda malo ohladi,ACTION,ispuštam vodu,pa dižem noge na bojler.Drage cure ako ovo upali patentiram izum.PUSA!

...ali (kako kažu u vojsci) "pazeći na osobnu sigurnost"!

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

HE- HE !!!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mislim da sam negdje na webu pročitala da je u prvom ejakulatu izbačeno dovoljno spermija da se oplodi jajna st., ali nije zgorega pričekati 10 minuta s malo podignutim nogama.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj npjaksic prvotno napisa

Javi ak uspije, onda ću i ja... pa makar kod mojih ili kod njegovih. Ko u dobra stara vremena!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam čula da to pomaže samo kod zavaljene maternice...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Riskiram da ispadnem bedak-ali Katka što je to zavaljena maternica???
    Pitam iz razloga što je meni gin. rekao da je moja bliže leđima, ako se ne varam. Rekao je i da to ne bi trebao biti problem. E, sad jel to ovo moje ili nešto drugo???

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Val, mislim da je to upravo to, pa se u takvim slučajevima preporučuje i položaj iza... (vrlo sam ovo diskretno izrekla! )

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Je, to je to.. Kada grlo maternice nije prema pubicnoj kosti nego je malo prema nazad, ma taj izraz zavaljeno bas pase...
    Inace, to i ja imam.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

A meni je uzak grlić.Ej Odra, vraže, imaš li i za mene koji položaj?Hi hi hi

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ej curke! Kao da sam nanjusila da biste mi vi mogle pomoci.

Naime, ja nemam dume kak mi "stoji" maternica. Da li ikakve veze s time ima cinjenica da me pri sexu u nekim polozajima prilicno boli? E sad, ne znam kak da vam opisem tu bol. Osjecam ju najvise zapravo s vanjske strane, u trbuhu, kojih 5-6 cm iznad "spolovila" :/ . Najmanje, zapravo uopce me ne boli samo kad smo u "misionarskom" polozaju.

Idemo iduci tjedan kod dr. Lucija pa cu njega pitati. Ali do tada, ima li ikoja od vas slicnih iskustava? Pomislila sam da bi to moglo biti povezano sa smjestajem grlica maternice, ili nesto tako. Slabo sam upoznata sa svime.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kao sto su neke vec rekle - i mene je MM primio za noge i tresao. Rikavali smo od smijeha. Cini se da je upravo svijeca pomogla jer smo prije toga (bez svijece) pokusavali skoro godinu dana.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Naime, ja nemam dume kak mi "stoji" maternica. Da li ikakve veze s time ima cinjenica da me pri sexu u nekim polozajima prilicno boli?
    To ti treba ginekolog reci, ti ne mozes odrediti sama.. A to za bol, i mene zaboli katkad, ovisi o polozaju i (pretpostavljam) dubini .. Onda promijenimo polozaj ili ja stisnem zube (nisam mazohisticki nastrojena, al me i boli i pase istovremeno )... Ako kuzis kaj mislim

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj plavaa prvotno napisa
    Onda promijenimo polozaj ili ja stisnem zube (nisam mazohisticki nastrojena, al me i boli i pase istovremeno )... Ako kuzis kaj mislim [/color]
    Ma i ja sam ti takva. Ali zadnjih nekoliko mjeseci je bol prilicno neugodna i neizdrzljiva. Ma pitat cu ja Lucija, valjda se to moze pregledati.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Ali zadnjih nekoliko mjeseci je bol prilicno neugodna i neizdrzljiva.
    Ne znam, meni nikada nije bilo tako.. Samo ti njega pitaj, ne moze skoditi..

Početno

Meni je doktor, takodjer, rekao da imam "zavaljenu matericu" i preporucio da nakon odnosa podignem noge malko (dobro je i podmetnuti jastucic ispod guze )

Srecno svim curama

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

npjaksic, za tebe nemam posebni recept, osim: STO VISE, TO BOLJE!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Taman sam MM stavila u krevet slomljenog od posla,doslovce je četveronoške došao do tamo,a meni 13dc :? :? .Jeli ono netko spominjao poštara?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hej, stani malo, jel se onaj zadnji smajlic belji ili mozda oblizuje???

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Oblizuje,oblizuje,sva sreća da je nedjelja,pa danas ne nose poštu ,danas MM ima manje posla,pa ću ga zaskočiti na vratima,ipak je 14dc,mislim da je danas ovulacija što se vidi po mojoj raspoloženosti za akciju .Kupila sam i novo rublje,nafrknuo je skroz na skroz.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Jučer mi je muž trebao ići na selo jer su njegovi trgali grožđe, ali meni je bio 13 dan ciklusa, pa je objasnio svojima, da može doći tek danas i to da se vrati do navečer "jer su ženi plodni dani" :shock: , pa mu je svekrva dala lovu da dođe ujutro busom, a mi smo sinoć koristili informacije i baš nam je bilo zabavno . Ako Bog da, pa se uhvati, imate svaka po bocu vina

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bilježim se za vino!!!! Nek bude plodna godina u svakom pogledu!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Odkad smo ja i MM pročitali ovo, koristimo se ovom tehnikom! I to mi on još štopa vrijeme (20-min) i usput me zabavlja! Nije loše !!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ej cure sve sam obavila! MM je jedva preživio,a da ne budem off topic
    u stavu svijeće sam provela dobrih 15-ak min dok mi noge nisu utrnule.
    MM je prebacio dekicu preko mojih nožica tako da je izgledalo kao da mi glava viri iz wigvama,a naša micica se pokušavala zavući unutra
    Ma prava scena,ne bi je ni Fellini bolje smislio

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i ja sam lezala sa nogama dignutim uz zid.. ali ni upola komicno kao kod vas. Sad ocekujem odgovor, da vidim koliko se to isplatilo

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Curke, za krepat' ste ...

Linea, očito se isplatilo !!!
    Još jednom čestitam i isprobati ću tvoj recept !!! ( He - he !!! )

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Linea, CESTITAM!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

isprobano i pomaže,nakon godinu dana ostala sam napokon trudna :D

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova