-
Nizak AMH i endometrioza
Molim vas za savjet. Pokusat cu sve sazeti i skratiti.Imam 33 god i Imam endometriozu vec dugo, ali moj ginekolog je drzi relativno pod kontrolom sa tbl. Nisam jos nikada bila na operaciji (mama je zbog endom. imala 5 operacija). Prvo dijete sam jedva zatrudnila u 29g. I uz male komplikacije iznjela uspjesno trudnocu. Medjutim nakon toga sam imala kiretazu radi ostale posteljice. Od tada mi se jos maternica nije oporavila-jako je ostecena, sluznica ostecena. Stalno imam neke upale i jako cesto sam pod terapijom-ili hormona ili antibiotika zbog vagin.upala.Sex. odnos imam rijetko jer me stalno boli. Kao secer na kraju imam i upale mjehura(eserihija). Htjela bih imati drugo dijete. Ali ginekolog mi je prosli tjedan rekao da je to skoro nemiguce zbog cjelokupne situacije a i niskog AMH (1,37ug/l). Pretuzna sam i razocarana. Sad pogotovo nemam volje za sex. Ruzno reci
. Zanima me jel netko ima slicno iskustvo? Mogu li prirodnim putem.oporaviti maternicu i sluznicu? Nekim cajevima,hranom? Intenzivno razmisljam i o posjeti travaru. Oprostite zbog ovako dugog posta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma