Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Broj uložaka u odnosu na pelene

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno Broj uložaka u odnosu na pelene

Ja sam se već odlučila za platnene pelene, barem dok budem na porodiljnom. Gledala sam malo Kamarisovu stranicu, i u paketu je 20 pelena i 10 uložaka. S obzirom da sam potpuni početnik (zapravo još nisam ni to), daj mi objasnite - zar uložaka ne bi trebalo biti koliko i pelena?

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja u svaku pelenu mećem uložak
    što zbog boljeg upijanja (ako je pelena tanja), što zbog "zaštite" pelene od fleka
    ja sam sama sašila dosta uložaka tako da imam dovoljno
    a prije sam bila kupila extra 10 kom. kako bi mi svaka imala svoj uložak

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja pak uopće ne stavljam uložak. Samo po noći, ako se sjetim.
    Znači, sve je individualno.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja ih nikako ne stavljam, ni po noći.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja po noću uložak i tetru i natopljeni smo ujutro,a po danu obavezno uložak.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo samo po noci stavljali.

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

mi kako u koji model pelene, za po noći stavljamo dok preko dana zavisno od pelene ali ne uvijek.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

uloške stavljam samo prije podne, jer popodne ne piški toliko. a vidiš kad ti beba više piški, pa stavljaš u to vrijeme. meni je tih 10 skroz dovoljno.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je za malog popisanca potreban minimalno jedan ulozak po peleni, i za dan i za noc.
    vidje ces kad rodis, kakvu bebu imas, pa ces kupiti dodatne uloske ako ce ti trebati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja stavljam uvijek ulozak u pelenu. Ako je pelena debela, onda tanki ulozak. Ako je pelena tanka, ko npr. babylove pelena, onda stavim i dva. Nocu uvijek stavim dva frotirna plus pelena od frotira. Ulozaka mi se, u medjuvremenu, nakupilo svakakvih pa onda kombiniram.

Proljece

Početno pomoć

ja sam nova i od večeras definitivno želim prijeći na platnene.molim da mi pišete gdje ih mogu kupiti

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

imas u Kamarisu u Ilici, ili online kupovina al to cekas 10tak dana... A i moras ih oprat prije upotrebe tak da neces bas moc iz trgovine na guzu :/ al definitivo ce ti se isplatiti cekat
    Ja evo svoju kolekciju skupljam vec mjesec dana i tek sam na pola al kako mi se cini nece meni nikad biti dosta kad su taaaaaaako slatke

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam 30 indisposables pelena i 3 uloska. koristim ih obavezno nocu, ali samo nocu. ako nemam cistih ulozaka, onda koristim tetra pelenu kao ulozak.

da imam i drugacije pelene, neke tanje, ne bih nikad kupovala ekstra uloske. to mi se cini totalno nepotreban trosak, ako se doma ima tetra pelena. em su tu, em su jednostavne za slozit, lakse se peru i neuporedivo brze suse od bilo kojeg uloska. a i visenamjenske su. moje skromno misljenje.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mvolpe prvotno napisa
    imas u Kamarisu u Ilici
    zar nijue tkalčićeva?

ili su se proširili?

Proljece

Početno još malo pomoći...

zahvaljujem na pomoći i molim još informacija.jesu li te u Kamarisu dobre ili da naručujem(koja je adresa ).Vidjela sam na netu da u Kamarisu imaju paket od 20 pelena,10 uložaka i 3 gaćice za 1350kn.Pelene su sve u istoj veličini i na drukere.Šta predlažete(ne bih se htjela zaletiti,a nestrpljiva sam)?
    I još me nešto zanima,kako se peru,je li se stvarno dobro operu i na 60?
    pozdrav

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: još malo pomoći...

Citiraj Proljece prvotno napisa
    zahvaljujem na pomoći i molim još informacija.jesu li te u Kamarisu dobre ili da naručujem(koja je adresa ).Vidjela sam na netu da u Kamarisu imaju paket od 20 pelena,10 uložaka i 3 gaćice za 1350kn.Pelene su sve u istoj veličini i na drukere.Šta predlažete(ne bih se htjela zaletiti,a nestrpljiva sam)?
    I još me nešto zanima,kako se peru,je li se stvarno dobro operu i na 60?
    pozdrav
    Ja imam takve i koristim ih od Hrvojevih 5 mjeseci do sad (sad će 18 mjeseci). Peru se na 60oC i operu se super. Ako ostanu flekice od kakice, samo staviš pržiti na sunce i da vidiš kako nestaju!

Proljece

Početno

A recite mi kakva su vam iskustva na moru ,koristite li i onda platnene?

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Proljece prvotno napisa
    A recite mi kakva su vam iskustva na moru ,koristite li i onda platnene?
    Ako smo u nekom apartmanu ili kući gdje imamo veš mašinu i mogučnost da pelene operemo onda da, ali ako smo u hotelu ili slično pelene na žalost ostaju doma :/ .Ove godine smo kupili puno običnih pamučnih gaćica, tuta ide sa nama i planiramo biti uglavnom u njima ili goli na plaži.Za šetnje po gradu pelene!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj aries24 prvotno napisa
    Citiraj mvolpe prvotno napisa
    imas u Kamarisu u Ilici
    zar nijue tkalčićeva?

ili su se proširili?
    ma nije u ilici nego tkalci al se ja eto zaletila s krivim podatkom. Ne znam sta mi bi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •