Pokazuje rezultate 151 do 200 od 214

Tema: Najgori učenik u razredu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo da malo updteam situaciju.
    Obavili danas testiranje u centru Sever kod psihologinje Kristine. U biti rekli su mi sve što sam i znala o svome djetetu.Još mi je sve friško i puno informacija pa ne zamjerite ako nešto krivo napišem. Mišljenje je da je vrlo inteligentno dijete-bistrić, elokventan, društven, socijalno osjetljiv i zabavan. U kognitivnom dijelu je dosta iznad prosjeka i to mu je definitivno jača strana. Ono što mu je slabost je nešto slabija pažnja i kratkoročno pamćenje.U velikom dijelu on uspjeva kompenzirati slabu stranu sa ovom jačom stranom a kad ne uspije tu nastaje emocionalni stres recimo i onda to rezultira "scenama" tipa neću pisati, neću crtati i tako...
    Također, jako je osjetljiv na pravdu tj. na neku nepravdu i prema njoj nema problema sa autoritetom ali je sklon neprihvaćanju autoriteta koji nema pokriće tj. taj autoritet njemu u njegovim očima mora imati vrijednost i težinu.
    Također, ispričala sam joj za ovu situaciju u školi i rekla nam je da je sa školom ispao daleko, daleko veći problem nego šta je trebalo ispasti. Da se sve to sa pažnjom i autoritetom moglo riješiti u hodu. Da je ovo pisanje u informativku i slanje kod defektologa potpuno nepotrebno i biti tu smo po meni dožli do srži problema-učiteljice. Kad dobijem nalaz, otići ću u školu prije početka godine i vidjeti pšta točno napraviti, kakav će biti savjet defektologinje.
    Eh da, zaboravih napisati još jedno razočaranje u nizu.... krajem petog mjeseca sam bila na informacijama i gledala u dnevnik.. Uglavnom sve petice-jedna 3. iz diktata i jedna 4 iz hrvatskog i mislim jedna ili dvije 4. iz matematike u dnevniku-ostalo sve petice.Zadnje testove posliej toga šta su pisali bio je uglavnom među najboljimai sve testove dobio 5.Jedino je iz matematile dobio 4. (iz završnog testa) jer se ta ocjena sastojala iz više listića koje su rješavali a on nije bio u školi pa je imao riješen samo jedan(21 bod od 23 ). I dijete mi doma dođe sa svjedodžbom-prošao sa 4 . Nisam ju htjela pitati zašto je dobio i iz likovnog i glazbenog 4 jer je očito da mu je ocjene rušila zbog ponašanja.Baš razočaravajuće. Moja borba tek slijedi.
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 07.07.2015. at 21:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •