Pokazuje rezultate 1 do 50 od 214

Tema: Najgori učenik u razredu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Znalo se desiti da napiše domaći kad dođe kući iz škole.. a onda mi dođemo doma i pogledamo šta je on napravija, a to... bože, svega.... ne znaš bi li se smija il plaka :D
    A kad, primjerice, u petak popodne napiše svu zadaću, ostane mu slobodan vikend, bude sav tako sretan i zadovoljan jer mu je ostalo vrimena i za igru i za sve.... i stalno ga podsjećam na to kako je to super kad riješiš svoje obveze, pa imaš vrimena i za igru i za crtić i za sve...
    A nisam ni ljuta na njega, jednostavno ne mogu biti, ja bi samo plakala :D

Šta se tiče logopeda, moram priznati da nismo mi s njom razgovarali nego učiteljica, pa je ona nama prinila šta ova kaže....
    Ali volila bi baš popričati s njima.... samo... moram se mala izjadati.. kad dođem tamo i želim pričati s bilo kim, svi odma misle da ću ih pojesti, pa odma krenu s nekakvim obrambenim stavom... kako učiteljica, tako i svi ostali (pričala sam s psihologom prije nego je počeo ići kod nje).

Možda da ga upišem u glazbenu kako vi kažete.... svi u obitelji nešto sviraju, mislim da bi mu to silo )

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj jadranka605 prvotno napisa Vidi poruku

Možda da ga upišem u glazbenu kako vi kažete.... svi u obitelji nešto sviraju, mislim da bi mu to silo )
    ako pokaže interes, makar malo, ja mislim da ti je ovo odlično.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mojem je trenutno motivacija, na koju ga treba stalno podsjećati, ako napiše zadaću bez jaukanja, cviljenja i ostalih popratnih zvukova, onda može još pola sata na komp.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj jadranka605 prvotno napisa Vidi poruku
    Znalo se desiti da napiše domaći kad dođe kući iz škole.. a onda mi dođemo doma i pogledamo šta je on napravija, a to... bože, svega.... ne znaš bi li se smija il plaka :D
    A kad, primjerice, u petak popodne napiše svu zadaću, ostane mu slobodan vikend, bude sav tako sretan i zadovoljan jer mu je ostalo vrimena i za igru i za sve.... i stalno ga podsjećam na to kako je to super kad riješiš svoje obveze, pa imaš vrimena i za igru i za crtić i za sve...
    A nisam ni ljuta na njega, jednostavno ne mogu biti, ja bi samo plakala :D

Šta se tiče logopeda, moram priznati da nismo mi s njom razgovarali nego učiteljica, pa je ona nama prinila šta ova kaže....
    Ali volila bi baš popričati s njima.... samo... moram se mala izjadati.. kad dođem tamo i želim pričati s bilo kim, svi odma misle da ću ih pojesti, pa odma krenu s nekakvim obrambenim stavom... kako učiteljica, tako i svi ostali (pričala sam s psihologom prije nego je počeo ići kod nje).

i kod naše je jedne učiteljice slično. čini mi se da je svaki puta iznova moram uvjeravati da je neću pojesti, da je za ništa ne krivim isl.
    a razgovaramo barem 1. puta tjedno

ali treba biti uporan, i kad skineš tu ljušturu, svi su oni u principu spremni za suradnju i duuuge razgovore.

ja sam isto imala problema sa svojom drugašicom, bile smo kod psihologa koji mi je puno toga razjasnio,
    stvari koje sam naslućivala, ali mi je trebala stručna potvrda svega.
    http://forum.roda.hr/threads/86330-d...BEe+o+ocjenama

sada, par mjeseci poslije je puno, puno bolje stanje, mogu reći da je sve super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •