Pokazuje rezultate 1 do 50 od 214

Tema: Najgori učenik u razredu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Gš nije neka lagana opuštajuća aktivnost, nego zahtijeva svakodnevan rad, nemojte misliti da ga necete morati podsjećati i navlačiti na vježbanje .

Peterlin, ni upis nije siguran jer ako za bas tu skolu ima više kandidata s rješenjem, mogu oh uzeti samo, mislim, tri. Ne znam je li se nesto promijenilo movim pravilnikom.
    qw
    Pitala sam za ovo baš prošli tjedan kad je moj L. bio na profesionalnoj orijentaciji. Kaže psihologinja u HZZ-u isto što ja već znam - pravilnik će se opet mijenjati, ali se nadaju da će ovaj koji je sad u pripremi vrijediti nekoliko godina. I da, postoje kvote - broj mogućih upisanih na temelju rješenja vezan je na ukupan broj učenika u tom programu. Preporuka za upis ne dobiva se za određenu školu nego za određeni PROGRAM. HZZ daje preporuku za tri programa (kod mog djeteta to je matematička gimnazija, prirodoslovna gimnazija i tehnička gimnazija). E, pa ako se ne može upisati na tri mjesta, onda ne znam...

Uostalom, moje dijete bi se upisalo kamo god želi i bez tog papira. Papir mu je trebao u nižim razredima, ali nisam ga uspjela izbaviti. Nema veze. Meni je bitno da je on ok. Od njegovih početnih problema nije ostalo ništa osim neurednog rukopisa, a takvih je 3/4 u cijeloj generaciji, s papirima ili bez njih.

Natrag na temu - jako je važno da se dijete usmjeri na vrijeme, ali logopedska dijagnostika ima i donju granicu. Prije trećeg razreda teško će dati definitivnu dijagnozu specifičnih smetnji učenja o kojima je ovdje riječ (po svoj prilici) a rana intervencija je jako bitna. I tako - opet dođemo na isto mjesto: imamo sustav zdravstvene skrbi, imamo kojekakva prava, ali ne možemo baš sve iskoristiti. Jako ovisi o školi... Evo, orange je napisala da ima super iskustvo. I to je pravi put kojim roditelj treba ići - naći frekvenciju koju učitelj i stručna služba čuju, zbog svog djeteta.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 27.01.2015. at 08:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •