Pokazuje rezultate 1 do 50 od 214

Tema: Najgori učenik u razredu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma već jesam bila kod nje.Rekla sam joj na informacijama prije nekih 2 tjedna da me zove u školu ako se pogorša situacija i pogoršala se pa me u utorak zvala ujutro u školu jer kao u petak i ponedjeljak je bio nemguć. Sad mi stalno piše u informativku (svaki dan) kako se ponašao.Prekjučer je bio dobar a jučer baš i nije-nakon prvog sata je brljavio,čak ni likovni nije htio raditi. Pristala sam na taj njezin prijedlog ali se brinem kako će to sad utjecati na njega-jer znate kako je među klincima, svi već znaju kako njemu učiteljica svaki dan piše u informativku-ne želim da bude na taj način etiketiran. S druge strane pričala sam sa jednom mamom koja kaže kako se njezina kćer žali kako je u razredu stalno buka jer svi stalno viču, kako su neki učenici (dečki) stvarno grozni u ponašanji i svašta kažu učiteljici-moj nije u toj grupi. Stvarno se brinem da općenito situacija u razredu nije kaotična pa da se moj samo priključio kaosu a da ga mi kažnjavamo i da ispadne etiketiran. Informacije o drugoj djeci i njihovom ponašanju od učiteljice nemožeš dobiti i ja neznam, osim šta čujem od klinaca što se sve događa. Učiteljica mi se ne čini nezainteresirana samo preblaga. Ne znam jesam li uspjela dobro prenjeti svoja razmišljanja jer ne mislim kako je moje dijete sunce zlatno ali ovo isto jednostavno nije on.
    I da, i ja mislim kako im je dosta svega.Škola je veliki korak za njih + još boravak....oni bi se samo igrali vani :D.
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 14.05.2015. at 10:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •