Pokazuje rezultate 1 do 50 od 214

Tema: Najgori učenik u razredu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dodagoda, mislim da su oni usmjereni primarno na zlostavljanu djecu. Ne bavi se svaki psiholog i defektolog istim područjem.
    Ako već smatraš da trebaš ići negdje drugo, odi na ERF, prof Snježana Sekušak Galešev. Ne znam kakva je trenutno situacija u udruzi IDEM, oni su se bavili ovakvim problemima.
    Iako, meni se iz ovog što pišeš ne čini da je neki ozbiljan problem u pitanju. Teško je zaključiti bilo što ovako izdaleka, mi ne poznajemo tvoje dijete, pa je najbolje da se vodiš svojom intuicijom.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Dodagoda, mislim da su oni usmjereni primarno na zlostavljanu djecu. Ne bavi se svaki psiholog i defektolog istim područjem.
    Ako već smatraš da trebaš ići negdje drugo, odi na ERF, prof Snježana Sekušak Galešev. Ne znam kakva je trenutno situacija u udruzi IDEM, oni su se bavili ovakvim problemima.
    Iako, meni se iz ovog što pišeš ne čini da je neki ozbiljan problem u pitanju. Teško je zaključiti bilo što ovako izdaleka, mi ne poznajemo tvoje dijete, pa je najbolje da se vodiš svojom intuicijom.
    Sve potpisujem. Uz dodatak da su ERF-u super, ali ceka se mjesecima, i skoro je pravilo da nakon pregleda nikad neces vidjeti nalaz. Tako da je to gubitak vremena.
    Probaj se naruciti psihologu na Rebro ili u Klaicevu, stvarno nije frka. Kraj godine je, svi su pod pritiskom.
    Nije to problem koji moras ( ili ce se) rijesiti do sutra.
    Nemoj na Polikliniku ( to je dobronamjeran savjet). Ne zato sto je poliklinika nego oni sve gledaju kroz zlostavljanje, organski problemi im lako promaknu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 20.05.2015. at 14:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •