ja i jesam mama zvijer, samo nikako nisam željela odmah na prvu pokazati zube-jednostavno uvijek prvo pokušam fino i smireno prvenstveno zbog svog djeteta. Znate kako se nekad zamjeriš učiteljici ili profesorici pa poslije dijete ispašta. Ne mora biti da bi ovdje bilo tako ali uvijek pokušam izbjeći taj scenarij. Ako sam mogla pošlihtati cijeli odjel pedijatrije na Svetom Duhu kad se rodio-sredit ću ja i jednu defektologinju i učiteljicu.
Ja sam se propitkivala prvenstveno radi svoga djeteta-ako je neki problem da mu pomognem, na kraju je ono savršeno normalno dijete- oni su u biti napravili paniku i krenuli sa nekim prozivanjem ne bi li zastrašili ostale koje je malo teže zastrašiti(recimo to tako). Jučer sam dodatno saznala neke stvari koje su mi potvrdile ovaj scenarij.A o boravu i zašto moje dijete mrzi boravak... šta reći o učiteljici koja nakon skoro 40 godina staža u prosvjeti izjavi na roditeljskom sastanku da su svi klinci odlični , da možda i ima nekih problema sa pojedinima ali onda se duboko u sebi moramo zapitati jesmo li možda i mi kao roditelji negdje zakazali.Znam da u razredu ima klinaca koji će morati po posebnom programu i jesu li zato roditelji zakazali? jer je dijete takvo rođeno? Još sam u šoku od takve izjave.