Pokazuje rezultate 1 do 50 od 214

Tema: Najgori učenik u razredu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Odradili smo jučer taj razgovor i bilo je iznenađujuće u redu-pozitivno iskustvo. Sreća pa je stvarno normalna žena u pitanju i pozvala nas je u biti radi tog njegovog "nemira" čisto da ga se prati i da se ev. sve skupa odradi sa timom ukoliko se nastavi a u svrhu otkrivanja nekog od oblika poremećaja pažnje.Budući da je do sada bilo sve u redu i on ima dobre ocjene rekla je da je moguće da je došlo do zasićenja, no kako je to za njega velika promjena u ponašanju smatra da ga je potrebno pratiti da pokušamo otkriti pozadinu toga.
    Naime, jučer je bio dobar prva tri sata-tjelesni, prirodu su pisali test i tu je bio skoncentriran, na matematici je isto bio dobar i kaže da mu je bilo zabavno a zadnji sat(hrvatski) mu je bilo dosadno i tu se krenuo glupirati. Učiteljica ga je poslal u drugi razred da završi to šta nije napisao, to mi je već rekao jednom ili dvaput da je napravila na što se defektologinja iznenadila i rekla da se ne slaže sa tim i da ga se tim stalnim cvokanjem, slanjem defektologu i u drugi razred etiketira (kao da mi je pročitala misli). Sada sam sigurna da je problem u učiteljici, tim više što od ostalih roditelja u razredu čujem da je barem još jedan dječak u ponašanju takav ali samo se mojega šalje defektologu i van razreda.
    Složila se sa mnom da kažnjavanje za njega nema smisla budući da definitivno ne reagira na takav poticaj nego na sistem nagrađivanja. Neki klinci se kada prvi put dođu kod defektologa smrznu i uplaše a moj kao da je došao na čašicu razgovora kod nje. Svakako će sugerirati učiteljici da krene opet sa onim smješkićima i sl. npr-3 smješka u danu i ide pohvala i sl. U glavnom žena je rekla sve što sam i sama planirala, ispalo je da je učiteljica ta koja ga na neki način mora motivirati a sad ćemo vidjeti hoće li od toga biti ikakvog efekta.
    Svakako je ostao gorak osjećaj u ustima jer sad mi je nekako sve jasnije da ga je učiteljica uzela na pik(nemogu to drugačije formulirati).Iskreno se nadam da je ona nekako nesvjesno to tako odrađivala, zaista nemam dojam da je takva i da je ovo sve skupa plod njezine trenutne nemoći i da će joj kolegica otvoriti oči no ako nije tako neće nam biti lako....
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 26.05.2015. at 10:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •