-
Ma ne znam, znaj da je iz zadnjih testova dobio sve dobre ocjene a u 1. razredu se ionako ne gleda strogo artimetička sredina(barem ne bi trebala). nek je npr iz ispitivanja iz glazbenog dobio 3 ili 4 i nk mu je zalaganje dala recimo 3-to uz 3. petice daje srednju ocjenu 4. Ali s druge strane je nepravedno pravašićima prašit ocjene u zadnja 2 tjedna škole. Meni čak nije niti bitno toliko to da je on prošao sa 4. a ne sa 5.(ionako se nakon par godina nitko ne sjeća sa koliko je prošao 1. razred) koliko mi je poražavajući taj njezin postupak bez imalo poticaja i podrške prema djetetu koje je baš bistro i ima baš puno resursa. U biti mu je ona baš napravila štetu, stavila etiketu i sada on stvarno ispada najgori u razredu jer ga na kraju svi tužakali za svakakve gluposti,kao... on je ionako kriv za sve....
Ja sam do sad bila fina, suradljiva-vjerovatno presuradljiva kako su mi i neke forumašice rekle i bile su potpuno u pravu.Ali, kako da objasnim..očekuješ od škole da bude isto ta kojoj će dijete biti na prvom mjestu i onda dobiješ šamar. Svakako da ću se boriti, sa nalazom idem u školu odmah na početku i oprati ću ih sve po redu. Ako treba idem i do ravnateljice ali moje dijete nitko više neće šikanirati. Baš sam bijesna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma