Citiraj sunny_mummy prvotno napisa Vidi poruku
Stolica joj je redovna, nikad sa njom nije imala problema. Vadili smo nalaze urinokulture sa mikrobiologije, isli kod specijaliste, pregledala joj na ultrazvuku mjehur, bubrege itd. Sve ok po tom pitanju. Ona sebi sama navlaci onu pekenu kao gacice iz dm-a, a ako je slucajno i legla bez njih a probudi se mokra sama se presvuce, skine sto je mokro a da mene i ne probudi i nastavi dalje spavati. Naizgled nista joj to ne smeta. Sao joj bude neugodno kad joj reknem da radi toga nemoze prijateljica prespavati kod nje i obratno. U srednjoj sobi koja je zasada prazna izmedju spavacih soba gori citavu noc svijetlo, pa nemoze biti razlog niti to. Evo stvarno neznam dali ce to jednostavno proci samo od sebe.
Iz ovoga ne vidim, jeste li radili pretragu uroflow? Ona dosta toga govori o kapacitetu mjehura. Također, nije loše napraviti 48-satni dnevnik pijenja i mokrenja (imaš upute ovdje).

U vrijeme kad je moj sin imao taj problem (za koji su isto svi iz bliže okoline govorili "proći će" i "to je zato što je osjetljivo dijete"), tek kad sam izmjerila koliko on popiša danju, a koliko noću, shvatila sam, i bez specijalista, da to uopće nije emocionalno pitanje, nego pitanje fiziologije. Doktorica je samo potvrdila moj zaključak - da ima premalen kapacitet mjehura (i još ponešto je našla na uzv, ali to su bile posljedice).