-
Prištići po obrazima i ljuštenje obraza
molim pomoć oko toga, djete je staro 2 mjeseca koristim Becutan i Belobaza kremu, samo dojim bez dohrane, isto se pojavilo prije 2 tjedna i ne prolazi
-
Može biti od suhog zraka u stanu, može biti i neka vrsta dematitisa o kojem ti je pun forum, može biti da se tek sad beba čisti od hormona, a može biti i da si nešto pojela na što je beba izreagirala..a ne mora biti ništa od navedenog... :/
-
Joj,naš Grga ti je sa 2 mjeseca izgledao "grozno"-bio je pun prištića,lice mu je bilo puno nekih crvenih flekica,nešto što se sam izgrebao a nešto ko zna od čega.Bilo mu je suho lice,a i po tijelu se perutao.Meni ga je sve bilo žao,ali nam je pedijatrica rekla da to nije ništa,da se samo čisti.I to po nekoliko puta je rekla jer sam ja bila dosadna i svako malo ju ispitivala jer sam mislila da je dermatitis ili slično.A sada sa 4,5 mjeseca je presladak,skroz glatkog lica,koža više nije suha.Kupali smo ga od početka,i još uvijek tako,u običnoj vodi sa par kapi maslinovog ulja.Pregibiće sam znala malo nasapunat sa dječjim sapunom.Lice sam mu skroz malo i tanko mazala sa onom JGL kremicom (to je ko pavlovićeva,ima u DM-u) navečer poslije kupanja.I to je to-sve prošlo samo od sebe!Ne brigaj!
-
pozdrav svima!imam dvije djevojčice sa neurudermitisom(19 mjeseci i mjesec dana) i trenutačno su obadvije "istočkane",zanima ma jeli u pitanju godišnje doba,klima,pelud ili...?
-
Osoblje foruma
MA to ti je sve za mene SF. moguce je da je od peludi, ali isto tako i na promjenu vremena znaju nekad reagirati. imas par topika na ovom podforumu sa temom atopijski dermatitis, neurodermatitis. utipkaj u pretraznik i vec ces more toga naci.
-
ma našla sam svega i svačega ali već sam izluđena!Te njihove točkice ne dolaze uvijek u istom obliku.malena kao da ima bubuljice a veća suhe točkice
po tijelu a na licu ima nešo kao ubod pa se sad suši.
-
Ovako, moj decko je isto imao te male pristice po licu. To je normalno, i to su hormoni, on ih dobiva od tebe. Obicno prolaze sami a ja sam koristila niveinu kremu za bebe. Super je!!!! Pristici su prosli a lice je meko i glatko i nije suho. Ocjena 5!!!! :D
-
pa meni je dermatolog prepisao za to beloderm u belobazi 20% da ju mažem 5 dana pa onda eucerin 5% 3 dana!i sad je bolje ali strah me da se ne vrati
-
stelatria od mustele- sveta krema za sve moguće iritacije kože.
mi smo trackali sa svim i svačim dok nismo naišli na gore spomenutu.
ne znam koliko košta u našim ljekarnama (bi'će da je k'o suho zlato kao cijela mustelina linija), ali je krema odlična.
-
imam kupku i stelatopia emoliente kremu a cijena ti je oko 140 kuna po komadu!Prava sitnica...ali kad su moje princeze u pitanju ništa nije skupo.Inače ih vodim kod privatnog dermatologa pa plačam i svaki pregled.