Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Keksi kao uzina u vrticu (grrr....)!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Aha, ok onda .
    Nasi u to doba uvijek imaju pravo voce. Cijedeni sok ponekad nakon rucka ili za popodnevnu uzinu , ali uz kolac i sl.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A sto se tice keksa u jaslicama, djeca su mi isla u troje razlicitih jaslica, ukljucujuci waldorfske, i svugdje je bilo keksa.
    Ne vidim sto bi bila zamjena za to osim narezanog voca, griz, jogurte, pudinge i sl se mora jesti zlicom (nije za jest s nogu kako se obicno grickaju keksi), kruh, krekeri i razne grickalice ili tzv. stiropor su isto vise-manje slicna stvar ali sa soli umjesto secerom (uz to sto je stiropor totalno nekalorican), suho voce je ili kandirano (brusnice, ananas, papaja) ili je samo puno secera (grozdice). Bademe, orascice i sl obicno ne nude jaslicarima zbog straha od gusenja. Ostaju samo suhe marelice....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A sto se tice keksa u jaslicama, djeca su mi isla u troje razlicitih jaslica, ukljucujuci waldorfske, i svugdje je bilo keksa. .
    ajde,sad si me malo utješila jer sam bila sigurna da u waldorfskom nema keksa i žalila što se lokalni zatvorio!

ja sam jedna od "nabrijanih",ali dosljedno nabrijana pa ni doma nema hrenovki,keksa ni ostalog junka...
    no,dijete mi svakodnevno jede čokoladu,ali onu sa 80% kakaa a ne "dječje čokolade" odnosno šećer umočen u malo kakaa...

u vrtiću prakticiraju nagradjivanje slatkišima (krasote poput gumenih bombona,Smarties,Twix itd itd) onima koji su dobri,pa je tako moja dobrica nažalost često bila nagradjivana...to sam riješila tako što sam ja kupila ono što je meni prihvatljivo i odnjela da joj to davaju....

znam da će kako vrijeme odmiče biti sve teže iskontrolirati što jede, da će eto u školama biti još gore ali dok god mogu utjecat na to što jede,pazit ću...da joj se bar mali dio zdravih navika održi ja ću bit zadovoljna, zasad što primjetim je da na rodjendanima ne bude baš oduševljena tortama,nakon par zalogaja ostavi...isto kao što neka djeca na njenom rodjendanu nisu bila oduševljena tortom jer su navikla na puno sladje...

sad ste me za meso snervale,taman kad sam se odnedavno prebacila u malu mesnicu,za nefalit prilično skuplju....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 22.02.2015. at 18:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •