-
Anin,
slazem se s tobom u potpunosti.Moje dijete zna za vocni jogurt samo u vrticu, ili kad ju je baka cuvala to joj je znala kupit. Ja sam joj ko maloj svjeze voce miksala ili rezala i stavljala u jogurt, a sada ako zeli voce dobi voce, ako zeli jogurt dobi jogurt
U vrticu jede sto i svi. Normalno da kao za jogurt gledamo sta je zdravija varijanta sto je u danasnje vrijeme stvarno tesko. Evo kako je bio slucaj s plodovima mora, kozicama, lignjama pa o ostalim ribama, prepuni antibiotika, hrane ih gnojivom prepunim salmonele, ma uzas. Ali da ne odem off kao sto reko na to sto jednom u par tjedana pojedu hrenovke, i sto dobe vocni jogurt mogu zazmirit zbog toliko toga sto je dobro tamo. Ne pada mi napamet da joj zabranim, jer kao sto si rekla najslade je sto je zabranjeno. Primjer, isto moja poznanica dijete doma uopce nema slakog, ne brane mu ali mu ne kupuju jer trenira i to su mu kao prazne kalorije, preko ljetnih praznika smije i kada ode kod bake i dede toliko se prezderava u slatkom, toliko ga je zeljno da je povracao ne jednom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma