Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Keksi kao uzina u vrticu (grrr....)!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tko je spominjo vege mame??te mame koje se protive keksu u vrticu, sigurno niti doma ne daju kekse i slatko, i ovo sto smonapisale ce se dogodit prije ili kasnije kada dijete postane svjesno i kada mu se pruzi prilika.A ti sa jednogodisnjakom ako mu je u jaslicama stalno u rukama keks se mozes i moras zalit.Mislim i moje dijete je imalo koji obrok smiksanu bananu, ili neko drugo voce s petitom ali doma, i ne za dorucak, rucak i veceru u vrtic nije isla tako mala pa njihov meni ne znam.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sad ću malo offtopičariti, ali evo kako izgleda moje iskustvo nakon puuuno godina: u vrtiću smo prigovarali - te keksi, te ovo, te ono... ali pravi horor vas čeka tek kad klinci krenu u školu. U većini javnih vrtića prehrana je koliko toliko ok, naročito u jasličkoj dobi. Tek kasnije (manje je love i više loših prehrambenih navika) slijede lošije stvari. Moji sad već veliki klipani se zafrkavaju kako izgleda mliječni obrok u njihovoj školi: kruh, salama (ili nutela) i čaj! Eh, da im je sad fini i zdravi vrtićki jelovnik....
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.02.2015. at 10:46

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Petticoat prvotno napisa Vidi poruku
    ??te mame koje se protive keksu u vrticu, sigurno niti doma ne daju kekse i slatko,
    O varaš se. Znam više primjera gdje se na "zdravoj" prehrani u vrtiću inzistira iz razloga da barem u vrtiću dijete jede zdravu hranu, a doma se daje svašta. Ono, neka u vrtiću uvjeravaju dijete da jede brokulu, i neka to bude njihov problem, pa onda doma za večeru može hrenovka. (Sad samo čekam da se javi netko sad svojim iskustvom kako mu dijete obožava brokulu).

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    O varaš se. Znam više primjera gdje se na "zdravoj" prehrani u vrtiću inzistira iz razloga da barem u vrtiću dijete jede zdravu hranu, a doma se daje svašta. Ono, neka u vrtiću uvjeravaju dijete da jede brokulu, i neka to bude njihov problem, pa onda doma za večeru može hrenovka. (Sad samo čekam da se javi netko sad svojim iskustvom kako mu dijete obožava brokulu).
    Haha, moje dijete voli broklulu
    U principu ona stvarno hoce sve pojest na cemu sam joj jako zahvalna Dode u fazu da ne zeli krumpir, pa je bila u fazi da joj mesto nije bas nesto, sad je u fazi daj samo mesa
    Jedno vrijeme joj nije bilo po volji nista zeleno ali je pojela.Sve te faze potraju par dana...sada je u fazi daj svega najvise mesa.Da brokulu ne znam dali bi jela da jojj serviram samu, ali kad je u kombinaciji s necim pojede.Da jedna mama je prokomentirala kekse te sto dobe kod nas u vrticu, da bi nedavno pricale a ona kaze kako maloj svaki dan radi hrenovke da mala nece nista drugo pojest nego njih pa da je ona sretna da bar nesto pojede

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •