-
Mucnina prestala u 9tt...razlog za paniku?
Pozdrav! U prosloj sam godini imala 4 spontana. Uglavnom u 5. ili 6. tt. Sad sam 9/5 tt. Imala sam mucnine od 4/5 tt i sad su najednom prestale. Nije li to malo prerano? Da li to moze znaciti da ce krenuti spontani?
-
Ne paničari. Možda to može značiti da bi tebala biti sretna što ćeš izbjeći mučna riganja. Izdrži još dva tjedna i onda si na konju po pitanju takvih strahova.
Osobno ja, sam mučnine malo imala, imalo nemala i znala bih iz čistog mira povratiti (ne bih stigla do wc-a) tako da svako ima mučnine na svoj način. Neko završi u bolnici od riganja, neko "samo" rigucka tu i tamo i podriguje, neko ima samo izluđujuće mučnine cijelo vrijeme, a neko povremeno. Ja se nadam da si ti u toj zadnjoj kategoriji jer je strašno patiti se sa tim mučninama non stop. (trudnoća prije ove je bila konstantna mučnina 24/7 do 14 tt)
-
Znam, zato me strah. U prvoj trudnoci sam rigala 0-24 prvih 18 tjedana svki dan, kasnije se prorijedilo. Bila sam u bolnici svako malo. Nista nije pomoglo. Bila sam presretna kad sam skuzila da su mucnine podnosljive. Nisam niti jednaput povracala, ali sam bila uzasno umorna u protekla dva tjedna. Spavala bih cijeli dan. Svaka 2 sata bi se probudila da jedem i onda odmah isla ponovo spavati. Jutros sam se probudila i kao da nisam imala mucnine! Puna energije i elana, mogla bih raditi u rudniku ili piliti drva...voljela bih da je to samo kraj mucninama, ali, s obzirom da je doslo tako naglo me strah...
-
Yummy, kao što kaže Optimistična, svaka T može biti različita.
meni je druga bila nemjerljivo lakša po pitanju mučnina.
i trajale su puno kraće i nisu bile tako jake.
a ovo što kažeš za umor, to mi se čini skroz normalno.
normalno je da ti se prvih tjedana jako spava, od "šusa" progesterona,
a onda se stvari normaliziraju, tijelo se prilagodi...
daj, nemoj toliko brinuti!
-
Yummy draga meni je prvih 10 tjedana jedini simptom bio umor. Da se smiris provjeri sa dr
-
Potpisujem ivekicu, mucnine nest malo na pocetku, povracala 2,3puta.. al spavala 24/7...samo se nemoj sekirat
-
Yummi mi ulazimo u 6 tjedan i kaj da ti velim cijeli dan proguram normalno i bez umora a navecer u 9 mogu ici spavati! Sto se tice mucnina ja ih uopce nemam, malkice ujutro kada se odmah dignem, i to je to...
-
Hvala cure! Uspjele ste me smiriti. Pored toga, dobila sam zgaravicu nakon rucka, pa znam da je sa trudnocom sve u redu
-
ode jedno, dodje drugo
-
-
Yummy, takodjer imam iskustva spontanih i prestanka mucnina, ali ne tako kao kod tebe. Meni se u posljednja dva spontana dogodilo da mi mucnine prestaju lagano, kao i svi ostali simptomi, jednostavno su nestajali iz dana u dan, bivali blazi. Ne tako naglo kao kod tebe. Zato mislim da nagli prestanak jedno jutro nije neki zabrinjavajuci siptom, nije iskljuceno da se ce vratiti. Sretno
-
Hvala puno! Bas me to sve prepalo. Cak sam imala nnocnu moru da sam prokrvarila i izgubila bebu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma