Cure koje su rodile 2005. - jesu nekome sjeli novčići?
Cure koje su rodile 2005. - jesu nekome sjeli novčići?
Nama još nisu sjeli a 2004 smo..![]()
Mi smo iz 2005.
rješenje stiglo prije 10 dana, pare 0 bodova![]()
same hereOriginally Posted by antinica
kejt, da li je i kod tebe stanje na računu jednako očekivanom iznosu, ali s predznakom -![]()
Baš sam i ja to htjela pitati mame iz 2005. Valjda će uplata biti oko 20 - og, tako je barem stizala porodiljna naknada (dok sam je primala prvih 6 mj.)
Javim se ako sa stanje minusa promijeni.![]()
mi smo iz 2006. - nakon rješenja je prošlo nekih mjesec dana (i manje), mislim. datuma se ne sjećam, možda je fakat bio 20ti
Samo da javim da su novčići na računu, a osmijeh na licu...
potpisujem.Originally Posted by Anćica
![]()
Ja bih odmah potpisala da imam manji prirez i da vratim tih 6000 kn dječjeg dodatka.Originally Posted by puros
pare sjele još 20.04., a ja nisam niti provjeravala. skužila jučer jer sam dobila izvještaj iz banke.
[/quote]
Ja bih odmah potpisala da imam manji prirez i da vratim tih 6000 kn dječjeg dodatka.[/quote]
I ja također, i već me izluđuju ti komentari o dodatku za djecu iz Zagreba jer njihovi roditelji plačaju zaista najveći porez i prirez a mislim da smo to ionako već raspravili.
Mi novčiće danas dobili!!!!!!
čuj, mislim da je i raspon plaća veći. neka te ne izluđuje ovo što mi poneki primjećujemo jer to ne znači da nam je žao. dao Bog pa svi roditelji u hr bili nagrađeni za svoju bebu osim vlastitog osjećaja zadovoljstva. lijepo je kad se svi raduju novim građanima.
I mi mislimo da smo dobili tj. mislimo da je to ono što je MM-u danas sjelo na tekući.
:D :D :D :D
moj račun je u plusu!!
Dakle, ne mogu vjerovati, sjela šuška.
Već sam bila u panici da će usfaliti novčeka dok mi dođemo na red.
![]()
Podijelila sam stari topic, sad je manje aktualno kako se stječe pravo na tu naknadu, top tema je da li su i kada će sjesti novci.![]()
I pliz, pazite na smajlije, dva po postu je sasvim dovoljno!![]()
I nama danas sjeli novčići... :D