Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Portal Dokazi u medicini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mim, ali zar smatraš da je dobro u životu uvažavati samo jednu stranu, opciju, podatak...? Ne moraš odgovoriti, naravno, ali samo jednostrano gledanje na bilo koju situaciju i nije neko dobro gledanje.
    Ti si ovaj portal unaprijed proglasila nepouzdanim ( da ne kažem koju goru riječ) . Zašto medicinski laik ne bi pročitao obje strane, da možda lakše odluči dati silne novce za alternativne "lijekove" i "dodatke" prehrani ili ne. Ako odluči da mu se isplati, neka kupi, ali neka čuje i drugu stranu.

Osobno sam zagovornik uzimanja što manje lijekova, samo strogo određenih, koji su propisani od liječnika koji dobro razmisli i prilagodi dozu svakom pacijentu ponaosob. Dodatke prehrani ne bih nikako uzimala, no to je moj izbor.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 06.03.2015. at 20:43

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    mim, ali zar smatraš da je dobro u životu uvažavati samo jednu stranu, opciju, podatak...? Ne moraš odgovoriti, naravno, ali samo jednostrano gledanje na bilo koju situaciju i nije neko dobro gledanje.
    Ti si ovaj portal unaprijed proglasila nepouzdanim ( da ne kažem koju goru riječ) . Zašto medicinski laik ne bi pročitao obje strane, da možda lakše odluči dati silne novce za alternativne "lijekove" i "dodatke" prehrani ili ne. Ako odluči da mu se isplati, neka kupi, ali neka čuje i drugu stranu.

Osobno sam zagovornik uzimanja što manje lijekova, samo strogo određenih, koji su propisani od liječnika koji dobro razmisli i prilagodi dozu svakom pacijentu ponaosob. Dodatke prehrani ne bih nikako uzimala, no to je moj izbor.
    Jesi li ti uopće pročitala moje postove??? Pa upravo ja JESAM ZA TO DA PACIJENT DOBIJE SVE (!!!!!) INFORMACIJE. Ali taj portal mu ih ne daje nego samo jednu stranu. Linkala sam propuštena istraživanja koja nisu ni pogledali. Naglasila da ne potpisuju svoje članke pa ne znamo tko točno stoji iza objavljenih informacija. Ja ne proglašavam njihove informacije lažnima, nego nepotpunima te su oni u jednakoj mjeri obmana kao i oni koji se pišu po petparačkim časopisima i za mene (!) jednako (ne)vrijedni. Upravo medicinski laik ima pravo pročitati obje strane, ali oni im ne daju onu drugu koja ne ide u prilog... znamo već kome i čemu.

Što se dodata prehrani tiče-slično se davnih godina pričalo o omega-3 masnim kiselinama. Službena medicina je pobijala djelovanje sve do trenutka dok to negiranje nije više držalo vodu pa su poskrivečki stavili na tržište lijek na bazi omega-3 ne bi li na njemu zaradili. To je jedan mali primjer rabote koju poznam bolje nego što misliš.

Pliz, prije komentiranja pročitaj dobro što pišem pa onda isti taj post koji si uputila meni-uputi Ini. Naime, ona se zalaže za portal i jednoumlje. Ne ja. Upravo obrnuto. I ne budi lijena pa pročitaj prije komentiranja sve linkove koje sam stavila. Ovako ispadaš površna kao i dotični "znanstvenici". No hard feeling, ali tako je.

A sad se pozdravljam: rekla sam (više puta) sve što sam mislila pa je onima koji će čitati jasno da i ovaj puta medalja ima dvije strane i da taj portal ne postoji da bi se pacijent adekvatno informirao nego iz sasvim drugih (ne baš altruističnih) pobuda. Slijedeći moji komentari mogu biti samo na tom portalu ispod objavljenih članaka. Potpisani imenom i prezimenom jer iza napisanog imam hrabrosti i znanja stajati. Za razliku od dotičnih "znanstvenika".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •