Moji dok su bili bebači grčevi prestali odmah drugi dan nakon izbacivanja mlijeka. Jogurt i sir sam normalno konzumirala. Po meni, mlijeko je prvi korak a onda dalje....
sretno!
Moji dok su bili bebači grčevi prestali odmah drugi dan nakon izbacivanja mlijeka. Jogurt i sir sam normalno konzumirala. Po meni, mlijeko je prvi korak a onda dalje....
sretno!
Hvala svima. Evo pijem rooibos, narucila sam kapi, izbacila mlijeko i nadam se najboljem. Mozda se malo i pocnem izdajati prije podoja, imam dojam da mi stvarno siklja mlijeko kad sise. Nadam se najboljem....prosla sam vec grceve sa starijim, ali nisu poceli ovako rano.
Zuska, u cemu zaledis mlijeko?
Mlijeko zaledim u onim čašicama za mokraću, sterilne su, kasnije ih prokuham kad ih ponovo iskoristim.
Pazi samo, ovo prvo mlijeko je drukčije od mlijeka nakon nekoliko tjedana pa ga nemoj davati kad prođe par tjedana.
Ja volim imat zalihu u fridžu za svaki slučaj da moram ići negdje bez malca (evo, danas imala radionicu u vrtiću s malom pa sam bila mirna da ima što jesti ako zatreba iako je podojen prije izlaska).
Ajde, nagovorile ste me, neću konzumirati neko vrijeme mlijeko pa da vidimo. Jogurt i sir se može? Vrhnje?