Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Grcevi kod bebe stare nekoliko dana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moji dok su bili bebači grčevi prestali odmah drugi dan nakon izbacivanja mlijeka. Jogurt i sir sam normalno konzumirala. Po meni, mlijeko je prvi korak a onda dalje....

sretno!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Moji dok su bili bebači grčevi prestali odmah drugi dan nakon izbacivanja mlijeka. Jogurt i sir sam normalno konzumirala. Po meni, mlijeko je prvi korak a onda dalje....

sretno!
    isto ovako.

i čestitam!

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala svima. Evo pijem rooibos, narucila sam kapi, izbacila mlijeko i nadam se najboljem. Mozda se malo i pocnem izdajati prije podoja, imam dojam da mi stvarno siklja mlijeko kad sise. Nadam se najboljem....prosla sam vec grceve sa starijim, ali nisu poceli ovako rano.

Zuska, u cemu zaledis mlijeko?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima. Evo pijem rooibos, narucila sam kapi, izbacila mlijeko i nadam se najboljem. Mozda se malo i pocnem izdajati prije podoja, imam dojam da mi stvarno siklja mlijeko kad sise. Nadam se najboljem....prosla sam vec grceve sa starijim, ali nisu poceli ovako rano.

Ja sam pohranjivala mlijeko u (kršitelj koda)ove posudice za pohranu mlijeka. Jako su praktične, jer ih kasnije možeš koristiti za nošenje kašica sa sobom. Slažem se za KM i izdajanje.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ako vec sad imas previse mlijeka, imat ces jos vise ako se izdajas. Najbolje ti je lezecki dojiti, vjeruj mi. Budu ti se cike smirile u roku od dan-dva.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Ako vec sad imas previse mlijeka, imat ces jos vise ako se izdajas. Najbolje ti je lezecki dojiti, vjeruj mi. Budu ti se cike smirile u roku od dan-dva.
    Pa neće se izdajati svaki dan po par puta. Izdojiti jednu prepunjenu ciku jednom dnevno ili u par dana, neće povećat produkciju.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Pa neće se izdajati svaki dan po par puta. Izdojiti jednu prepunjenu ciku jednom dnevno ili u par dana, neće povećat produkciju.
    Ne znam. To je preporuka koju sam ja dobila i stvarno je pomoglo. I sa kolicinom mlijeka i sa prestankom grceva.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mlijeko zaledim u onim čašicama za mokraću, sterilne su, kasnije ih prokuham kad ih ponovo iskoristim.
    Pazi samo, ovo prvo mlijeko je drukčije od mlijeka nakon nekoliko tjedana pa ga nemoj davati kad prođe par tjedana.
    Ja volim imat zalihu u fridžu za svaki slučaj da moram ići negdje bez malca (evo, danas imala radionicu u vrtiću s malom pa sam bila mirna da ima što jesti ako zatreba iako je podojen prije izlaska).

Ajde, nagovorile ste me, neću konzumirati neko vrijeme mlijeko pa da vidimo. Jogurt i sir se može? Vrhnje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •