Pokazuje rezultate 1 do 50 od 285

Tema: Cijepljenje protiv HPV-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

peterlin, kažu da nije oboljenje od HPV-a "ekskluziva" za partnerice nego od njega obolijevaju i muškarci. ca penisa, anusa, svašta nešto spomenuše. maleni postotak, ali ipak.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    peterlin, kažu da nije oboljenje od HPV-a "ekskluziva" za partnerice nego od njega obolijevaju i muškarci. ca penisa, anusa, svašta nešto spomenuše. maleni postotak, ali ipak.
    i grla, po ovom ovdje nije tako mali postotak: http://www.mojstomatolog.hr/hpv-kao-uzrocnik-karcinoma/
    Skoro 90% od analnih karcinoma, 40% vulvarnih, rodnice i karcinoma penisa , 25% usta, a 35% raka grla su uzrokovani HPV-om

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam to znala, a možda je dr i spomenula, a ja nisam zapamtila. Fokusirala sam se na sinovu astmu, pa sam možda ovo i preskočila. Idemo ovaj tjedan na Srebrnjak na kontrolu, ako se sjetim mogla bih tamo pitati što oni misle o cijepljenju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •