Pokazuje rezultate 1 do 50 od 285

Tema: Cijepljenje protiv HPV-a

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jako mi je manjkav doktoričin argument da je odaziv cijepljenju mali jer se ljudi boje noviteta. svake godine je sve manji broj cijepljenih od, iovako malenog broja djece koja se odazovu. prošle godine najmanji do sada.
    meni to više daje na informiranost nego na strah od nepoznatog. bar je naša nacija tabletomanska više nego manje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    jako mi je manjkav doktoričin argument da je odaziv cijepljenju mali jer se ljudi boje noviteta. svake godine je sve manji broj cijepljenih od, iovako malenog broja djece koja se odazovu. prošle godine najmanji do sada.
    meni to više daje na informiranost nego na strah od nepoznatog. bar je naša nacija tabletomanska više nego manje.
    Uskoro će mi valjda postati aktualno pa da se malo uključim. Kao majka astmatičarke koja se svake godine cijepi protiv gripe na savjet pulmologa, ima informiranosti i "informiranosti" (to je mujica vs. davor priča, ajmo reći). Znači, ljudi se informiraju sa svakakvih izvora, uključivo roda, gdje će pročitati kao je biorezonanca npr. djelotvorna, bioptron lampe, krastavci za sinuse i svašta. I misle da su se informirali. Zapravo... čak mi se čini da se manjina informira kod liječnika (nema konvencionalne i nekonvencionalne medicine, postoji djelotvorna i znanstveno-dokazana medicna i bajke tj. ekipa koja jednako kao i farma zarađuje na nedjelotvornim i nedokazanim tretmanima). Ako mogu paralelu s gripom - procijepljenost opet raste zbog medijskog osvješćivanja koje su poduzeli liječnici (ove godine je veća npr. zainteresiranost za cjepivo protiv gripe od prošle).

Tableta se ljudi manje boje od cjepiva. Zašto - ko bi znao. Vjerojatno su razlozi iracionalni.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 29.11.2017. at 12:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •