Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567
Pokazuje rezultate 301 do 340 od 340

Tema: izlasci i granice - sedmaš, skoro 14-godišnjak

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam mislila da je trudna

:
    e, sjetila se rode jer opet mora rodit, dojit, pelene i to
    pipli, jesi trudna?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    e, sjetila se rode jer opet mora rodit, dojit, pelene i to
    pipli, jesi trudna?
    puj puj puj, nemoj da vas bocnem

grouphug svima

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

stigla sam i u ovu dob.
    muči me i to jako što trinaestogodišnjaci rade kad idu van na školsko igralište?
    filip je skroz tajanstven, a ja sam protivnica špijuniranja.
    pričaju li vama velika djeca o načinima kako se zabavljaju

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mamitzi
    Pusti dijete da uživa u najljepšim godinama
    Najgore bi bilo da ti suknju čuva

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moji kad idu na skolsko ako su dečki onda se igra nogomet, ili priča, cure većinom pričaju, ponekad po igraju kakvu igru. Bar je tak kod mojih

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

U mom kvartu se okupljaju i pričaju, onda malo šeću po kvartu. Neki igraju nogomet, manje košarku. Nekad se voze na biciklama ili onim skejtićima sa svijetlećim kotačima. Nekad se okupljaju i oko ljuljačke pa se par njih ljulja, ostali razgovaraju, smiju se.
    Ono što mi se ne sviđa: idu u pekaru po peciva ili u Konzum po grickalice i sokove na sniženju i onda se prejedaju glupostima, od dosade. Da im je pri ruci McD., vjerojatno bi u njemu ubijali dosadu. Ovako imaju svoju balkansku varijantu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    stigla sam i u ovu dob.
    muči me i to jako što trinaestogodišnjaci rade kad idu van na školsko igralište?
    filip je skroz tajanstven, a ja sam protivnica špijuniranja.
    pričaju li vama velika djeca o načinima kako se zabavljaju
    Mi smo pukim slučajem to dozna(va)li jer moj mlađi i njegovo društvo idu na obližnje školsko igralište, a mm i ja prolazimo onuda kad idemo u kvartovski shopping. Niš posebno - naganjaju loptu, krevelje se, voze se na biciklima i slično... Najveća zamjerka mi je znala biti to što igra nogomet u gležnjačama (s tim je prestao kad su mu nabile žuljeve - nema boljeg uvjeravanja od iskustva) i što skida jaknu, ali otkud da ja znam je li njemu vruće ili ne.

Ponekad su znali otići do CC1 East ili obližnjeg McD (mi smo u tom dijelu grada, ima par stanica) a zadnje otkriće im je ići na kebab na Kvatrić. Baš niš posebno. Niti smo mi njih špijunirali, niti su se oni skrivali. Ekipa iz kvarta, društvo iz OŠ koje se nastavilo družiti i u srednjoj kad stignu, jer nisu svi u istoj smjeni i školi. Iznimno odu u kino jer teško uhvate zajedničko slobodno vrijeme. Ponekad šetaju cucke koje neki imaju, a drugi im se pridružuju. Prvi izlazak iz kvarta bio je pred koju godinu odlazak na Infogamer, a i tamo smo se sreli (bio je istodobno kad i Interliber, pa smo se sudarili kod kioska s fritulama, hehehe). Ljeti čoporativno idu na bazen Svetice.

Ne zabadam nos, ali skupilo se dovoljno prilika u kojima sam sina vidjela u kvartu i izvan njega i nisam imala primjedbi.

Eh, da bar moj stariji odluči na to, ali on nema društvo u kvartu... Povremeno ode, ali rjeđe. Češće se s društvom objesi na skype. Nemam primjedbi sve dok vidim da na referate iz fizike i kemije troši više vremena nego na igrice i NCIS.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, da bar moj stariji odluči na to, ali on nema društvo u kvartu...
    Malo mi je lakše kad vidim da moj sedmaš nije jedini koji nema društvo u kvartu. Do 6. razreda je znao izaći na školsko igralište, pa su igrali nogomet, košarku ili ping-pong, a onda je počeo sustavno izbjegavati kvartovsko društvo, nešto mu se nikako ne sviđa
    Zato vikendom zna otići prijatelju koji živi na drugom kraju grada, pa tamo igra nogomet s njegovim kvartovskim društvom. Kaže da mu je tamošnja ekipa nemjerljivo bolja od vlastitog kvarta.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A ljubavi? Trinaest godina je već vrijeme za zaljubljivanja.
    Moji dečki su mi rekli:"da ti znaš što smo mi radili vani..."
    Srećom pa nisam znala. Kao što ni moja mama nije znala.
    Nemojte mi reći da ste mami pričali sve gluposti koje ste vani izvodili. Ili ste bile tako dobre da su roditelji sve mogli znati.
    Ja sam bila jako dobro i pristojno dijete, pa ima puno toga što nikad mami ne bih rekla.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Malo mi je lakše kad vidim da moj sedmaš nije jedini koji nema društvo u kvartu. Do 6. razreda je znao izaći na školsko igralište, pa su igrali nogomet, košarku ili ping-pong, a onda je počeo sustavno izbjegavati kvartovsko društvo, nešto mu se nikako ne sviđa
    Zato vikendom zna otići prijatelju koji živi na drugom kraju grada, pa tamo igra nogomet s njegovim kvartovskim društvom. Kaže da mu je tamošnja ekipa nemjerljivo bolja od vlastitog kvarta.
    Da, tako je i kod nas. Moj sin to kompenzira na drugačiji način - vječito je u školi na kojekakvim izvannastavnim aktivnostima i to mu je gušt i mjesto druženja, a osim toga veliki dio ljeta provodi na raznim kampovima i organiziranim druženjima po vlastitom izboru. Sad se prijavio na Novigradsko proljeće, pa će se tamo družiti tjedan dana, a doma - paaa radije ode s mm-om u Instar ili Chipoteku ogledati informatičke koještarije nego s društvom van. Ali snađe se on... Bio je član ekipe za organizaciju dočeka Nove godine i to me iznenadilo iako nije trebalo. Kad ga nešto zanima, nađe on načina za druženje. Kad ne - ne forsira ni on niti ga mi natjeravamo. Uostalom, nema baš ni vremena. Ove godine će još i autoškola, pa će vremena biti i manje. Povremeno, iako jako rijetko, ode s bratovim društvom nekamo (npr u kino) jer oni se svi poznaju, ali ne uklapa se baš dobro u njihovu ekipu, pa to mora biti baš neka dobra mrkva da zagrize...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ok moj je sad 16.5, u prvom srednje su počeli ekipa izlasci s dečkima iz osnovne u kvart većinom petkom, išli su sad malo i za ferje, on manje jer je dosta bio bolestan, nije išo na n. G. Jedan ga dan zove jedan od preostale trojke i veli ajmo samo mi u šetnju da se malo odmorim od onih dvojce
    S curama iz srednje ali i tu je bolest odigrala svoje, ne njegova

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Podizem, iako je dob nesto viša nego u naslovu topica:

do kada, kuda i koliko izlaze vaši 16-godišnjaci?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku

Jao, sad gledam koliko je godina prošlo od mog zadnjeg posta na ovom topicu. Auuuuu.... U međuvremenu je protutnjala korona i još 1000 drugih stvari.

Nemam nikakav pametan savjet što se tiče izlazaka. Ono malo klinaca te dobi koje poznajem uglavno idu u kino, na koncerte (s roditeljima ili sami), a ako se slavi rođendan ili tome slično, roditelji iznajme kuću za odmor i tamo naprave feštu. To rješava problem zabrane kretanja (ne znam kako da to formuliram) između 11 navečer i 5 ujutro za maloljetnike bez pratnje odrasle osobe.

Ostalo - pa ne znam, moji su u doba srednje škole znali ići čoporativno u kazalište i koncerte (dio toga bio je uvjetovan zahtjevima škole, ali im se i dopalo). Ostalo - zapravo slabo, osim privatnih tuluma (svaki sa svojim društvom). Obožavali su Noć muzeja i to im nikad nismo branili. Jedino čega se još mogu sjetiti su maškare i rođendani, ali to sam već spomenula. Dok se nisu dočepali punoljetnosti i vozačke, nisu baš puno ružili okolo na svoju ruku. Nismo im branili, ali nikada ih nisu zanimali klubovi i slično. Kad se sjetim svoje mladosti, čini mi se da smo mi neusporedivo više izlazili i zabavljali se vani nego generacija moje djece i mlađi. Možda to nije tako općenito, ali kod nas je bilo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.02.2026. at 14:46

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moj će uskoro napuniti 18.g., treći srednje je, uglavnom je u kvartu, McDonalds, školsko i kod frendova. Ako ide van kvarta na kavu, nastojim da je do 12 sati u kvartu. I vraća se s Uberom doma. Klubovi ga još ne zanimaju.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj samo po kvartu, još uvijek se penju na brdo i idu u "logor". Nema neko ograničenje, ali uglavnom je do ponoći kući - do ponoći ostaju ako su kod nekoga u stanu, neće po brdu pola noći

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja (16.5 g.) slično, setnja po kvartu ili do centra, palacinke ili McDonalds (vikendom ili preko praznika, preko tjedna ne stize ni ona ni nitko od njenih),... Sad zimi je doma do 22.30. U klubove ne ide niti ide itko od njezine ekipe.

Novost su nekakvih tulumi (iz čistog mira) i rođendani koji traju do sitnih sati, u pravilu izvan grada po iznajmljenim party kućama (već to mi je ). Tada naravno, dolazimo po nju ali po njenoj priči, ona uvijek mora ić prva jer joj ne dozvoljavamo da ostane tamo do zore ili da prespava.

Šta je najbolje, to organizira ekipa iz škole, koji su po njenoj priči do jučer bili "npc", mirna i pametna djeca (makar me takvih nekad i najviše strah ), sad su se odjednom i oni raspištoljili (ti isti su do jučer preko vikenda rastavljali i sastavljali računala kad ne bi znali sta ce sa sobom , doslovno).

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni to zvuči nevjerojatno da je izumro najbolji dio života iz vremena mog odrastanja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bome moja puno izlazi. Izlaze u klubove, nocne izlaske joa od 1.razreda drugog polugodista. Naravno puno je i rodjendana, cuga po gradu, bude i kina, svakakve prigode, al ako cemo iskreno najvise se druze noću i to vikendom.

Imaju izrazito bogat nocni zivot, do jako kasno ostaju vani (moja ima 16 i pol god, ali je 3.razred). U 1.srednje smo isli autom po nju, a poslije se to uhodalo nekako puno prakticnije, pa znaju spavat kod one koja je najbliza lokaciji izlaska (npr.Gallery i Roko, onda smo mi najblizi).

Nekad ih ide vise u istom smjeru, pa dijele Uber, nekad ih netko vozi jer ih ima i s 18 god koji su 4.srednje, uglavnom nije nam logisticki to vise problematicno.

Ono sto je sigurno, maknula se od kvartovskog druzenja s polaskom u srednju i Miocani imaju defnitivno bogat drustveni zivot. Stalno negdje idu, nesto se dogadja...neki muving...

Meni je to prelijepo da im se zivot ne sastoji samo od knjige ili čamljenja kod kuće. Izrazito poticem bogat drustv.zivot.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da mi je netko rekao prije par godina da cu dozvolit tako kasne izlaske rekla bih nema sansone, za masu stvari bih rekla: A ne, nece moji moci tako!

Voila evo me di sam hahahaha

Jedino sto apsolutno ne dozvoljavam je nocna voznja uberom solo. Ne dolazi u obzir.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.02.2026. at 19:32

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Meni to zvuči nevjerojatno da je izumro najbolji dio života iz vremena mog odrastanja.
    Na sto tocno mislis Jelena? Sto ti je bio najbolji dio mladosti?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moja (16.5 g.) slično, setnja po kvartu ili do centra, palacinke ili McDonalds (vikendom ili preko praznika, preko tjedna ne stize ni ona ni nitko od njenih),... Sad zimi je doma do 22.30. U klubove ne ide niti ide itko od njezine ekipe.

Novost su nekakvih tulumi (iz čistog mira) i rođendani koji traju do sitnih sati, u pravilu izvan grada po iznajmljenim party kućama (već to mi je ). Tada naravno, dolazimo po nju ali po njenoj priči, ona uvijek mora ić prva jer joj ne dozvoljavamo da ostane tamo do zore ili da prespava.

Šta je najbolje, to organizira ekipa iz škole, koji su po njenoj priči do jučer bili "npc", mirna i pametna djeca (makar me takvih nekad i najviše strah ), sad su se odjednom i oni raspištoljili (ti isti su do jučer preko vikenda rastavljali i sastavljali računala kad ne bi znali sta ce sa sobom , doslovno).
    A zasto ne bi mogla na tulumu ostat prespavat s curkama? Zar ti to nije sigurnije nego da se tko zna kako usred noci dovlaci doma ili idete po nju?
    Naravno podrazumijevam da poznaje ekipu kod koje ide na tulume.

Buba klara ja navijam da malo olabavis i pustis je da se zabavlja

Pa kako bi je pustila na Knock Out ili neki ski aranzman sa skolom? U nekom trenu trebaju preuzet odgovornost za svoje ponasanje. Samostalni su oni i odgovorni, treba im dat priliku da to pokazu.

Ako iznevjere povjerenje, onda se zna sto slijedi...

Al uvijek volim startat s povjerenjem.

Ako idu na one partije za pocetak ili kraj skol.godine, to je ionako iskljucivo za srednjoskolce. Pa nece valjda cekat 18bgod da bi otisli na takav party..a na pragu studiranja.

Ja sam za to da se mladi zabavljaju, a moze se uz to gurat i skola itekako.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kod mene po kvartu djira sin 14 god (8.razred) i tako vec par godina McDonalds, kino, Jarun, palacinke, Z centar, CC1 West i sl.

Nekako ocekujem da ce u srednjoj i on polako izac iz kvarta i vise se druzit s ekipom iz srednje. Vidjet cemo.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.02.2026. at 19:44

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

NIje, nije.
    Moji su bogme u srednjoj (a nastavilo se i na faksu) puno izlazili - i po kućnim tulumima i po klubovima. Rekla bih, ništa manje nego ja u mladosti (pa nisam ništa ni branila, ni ograničavala i smatram da je povjerenje najbitnije). Navozila sam se ja u sitne sate sa raznih destinacija. Čak ne nužno ni gradu. Bilo je tu i V. Gorice i Dugog Sela i Samobora.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I kod nas od Samobora do Velike Gorice i Sesveta i svih dijelova Zagreba.

Samo srecom sad skemijaju neke kombinacije za prijevoz ili prespavanac.

Neka mladost uziva tako i treba.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ako smo mogli mi, sta ne bi i oni.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako smo mogli mi, sta ne bi i oni.
    To i ja kažem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tefil, slazemo se

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Daj Bože da imaju društvo .I da se druže kao ljudi .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Upravo tako. Neka izlaze, druže se, pričaju, šetaju, plešu, piju, snalaze se kako se vratiti doma.... sve što mladi i trebaju. Samo da znaju da živ čovjek tj. živo društvo nema cijenu, niti zamjenu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Lili, samo za info, društvo iz MIOC-a kod mog sina i dalje izlazi zajedno, bez obzira što su upisali razne faksove. Ekipa je postojana.
    A i ekipa od kćeri također. Oni su inače bili baš složan razred za akciju. Tako su i nastavili.
    Tako da možeš očekivati nastavak društvenog života na najjače.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da, tako bi trebalo biti.

Danas je zaista zastrasujuce da veliki broj mladih provodi vrijeme vise na ekranima u virtualnom svijetu nego u druzenju s prijateljima. Uopce ne razvijaju socijalne vjestine, sto im otezava i pristupanje suprotnom spolu.

Zamjetila sam da ih dobar dio (djeca frendica koja su starija od moje) ne ostvaruje nikakve ljubavne veze/odnose, da dočekaju punoljetnost bez realizirane veze, poljupca.. .e to je meni istinski zabrinjavajuce.

Nastave li takvim putem, sve manje mladih obitelji, sve manje djece ...ne pise nam se dobro. Sad sam prosirila temu, al evo primjetila sam taj trend u svom okruzenju.

Zgodni, pametni, mladi, pristojni sve solo...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bome moja puno izlazi. Izlaze u klubove, nocne izlaske joa od 1.razreda drugog polugodista. Naravno puno je i rodjendana, cuga po gradu, bude i kina, svakakve prigode, al ako cemo iskreno najvise se druze noću i to vikendom.

Imaju izrazito bogat nocni zivot, do jako kasno ostaju vani (moja ima 16 i pol god, ali je 3.razred). U 1.srednje smo isli autom po nju, a poslije se to uhodalo nekako puno prakticnije, pa znaju spavat kod one koja je najbliza lokaciji izlaska (npr.Gallery i Roko, onda smo mi najblizi).

Nekad ih ide vise u istom smjeru, pa dijele Uber, nekad ih netko vozi jer ih ima i s 18 god koji su 4.srednje, uglavnom nije nam logisticki to vise problematicno.

Ono sto je sigurno, maknula se od kvartovskog druzenja s polaskom u srednju i Miocani imaju defnitivno bogat drustveni zivot. Stalno negdje idu, nesto se dogadja...neki muving...

Meni je to prelijepo da im se zivot ne sastoji samo od knjige ili čamljenja kod kuće. Izrazito poticem bogat drustv.zivot.
    Moj stariji je isto bio u miocu, ali nije baš volio njihove tulume. Ne da mu nije odgovaralo, nego je imao svoje društvo i obično se zabavljao na drugim mjestima i s drugim ljudima (uglavnom iz Hrvatskog filmskog saveza, iako ne isključivo). Klasika - kad bi on izašao, ne da ga nije bilo do sitnih sati, nego ga nije bilo nekoliko dana, jer su tulumi i događanja bili u Sisku, Karlovcu, Varaždinu, Gunji... Eh, da, ne smijem zaboraviti Novigradsko proljeće.

Osim toga, nije tip za skijanje, a to je u miocu uvijek bilo popularno.

Klubovi - nula bodova. To moju djecu nije zanimalo. Mlađi sin češće ide na koncerte (isto, ne mora biti u Zagrebu) a osim toga provodi vrijeme s radioamaterima. Zapravo, drago mi je da je tako. Klubovi su rizik.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.02.2026. at 10:48

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Na sto tocno mislis Jelena? Sto ti je bio najbolji dio mladosti?
    Uf, dobro je. Mislila sam iz prvih postova da se vise ne druze.
    Kućni tulumi su OK, ali ja sam više voljela izlaske u klubove Jabuka, Kulušić, Lap, Pauk..., ples i glazbu. Alkohol nisam konzumirala baš, iako se smjelo prodavati maloljetnicima. Tu i tamo jedno pivo cijelu večer.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da, tako bi trebalo biti.

Danas je zaista zastrasujuce da veliki broj mladih provodi vrijeme vise na ekranima u virtualnom svijetu nego u druzenju s prijateljima. Uopce ne razvijaju socijalne vjestine, sto im otezava i pristupanje suprotnom spolu.

Zamjetila sam da ih dobar dio (djeca frendica koja su starija od moje) ne ostvaruje nikakve ljubavne veze/odnose, da dočekaju punoljetnost bez realizirane veze, poljupca.. .e to je meni istinski zabrinjavajuce.

Nastave li takvim putem, sve manje mladih obitelji, sve manje djece ...ne pise nam se dobro. Sad sam prosirila temu, al evo primjetila sam taj trend u svom okruzenju.

Zgodni, pametni, mladi, pristojni sve solo...
    E da, na to sam mislila. Al i tada je bilo onih koji ne izlaze i/ili nemaju vezu. Ali si imao kamo. Samo sad više nisu tako sortirani prema oblačenju i muzici, kao mi u ono vrijeme, ali mi se to iz ove perspektive čini zgodnim kao ulaznica u društvo, kao neki ID. Mene su u ZG u ratu odmah prgrlili, ekipa koja se oblačila kao ja i slušala muziku kao ja.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 09.02.2026. at 13:06

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I sada se "sortiraju" po oblačenju. I klubovi su takvi. Zna se da tu i tu idu takvi i takvi. Toga je uvijek bilo, i bit će. Meni je to normalno. Nisu svi za svu vrtsu muzike, svatko ima svoj stil. I treba ga njegovati.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Uf, dobro je. Mislila sam iz prvih postova da se vise ne druze.
    Kućni tulumi su OK, ali ja sam više voljela izlaske u klubove Jabuka, Kulušić, Lap, Pauk..., ples i glazbu. Alkohol nisam konzumirala baš, iako se smjelo prodavati maloljetnicima. Tu i tamo jedno pivo cijelu večer.

O izlaze, izlaze kako da ne...
    i ja sam više voljela izlaske u klubove, ples, glazba, upoznavanje novih ekipa...i isto nisam konzumirala alkohol iako sam izgledala ko da sam pijana.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    I sada se "sortiraju" po oblačenju. I klubovi su takvi. Zna se da tu i tu idu takvi i takvi. Toga je uvijek bilo, i bit će. Meni je to normalno. Nisu svi za svu vrtsu muzike, svatko ima svoj stil. I treba ga njegovati.
    je da i dalje se razlikuju i klubovi i vrsta glazbe a svatko ide gdje mu odgovara.

Evo mi "starci" sad idemo u Vintage.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I Bikers

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

je da i dalje se razlikuju i klubovi i vrsta glazbe a svatko ide gdje mu odgovara.

Evo mi "starci" sad idemo u Vintage.
    Mi rijetko... ali zato idemo prekosutra u Lisinski: https://www.zgf.hr/hr/koncertni-kale...6-02-13_20-00/

Još razmišljamo hoćemo li se maskirati ili ne... Obično samo uzmemo krinke ili šešire.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ont. maškare i karnevali bili su zapravo prvi izlasci naše djece dok su bili pri kraju osnovne i početku srednje škole. Također i doček nove godine.

Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 567

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •