Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Kad tuga pokuca na vrata...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kao mama 2 andela....jednog u 27 tt i drugog u ranijoj t sa cca 9 tt samo mogu reci jedno....ja nikad ali nikad radi xxx kromosoma nebi isla na inducirani. Ali to je tvoja odluka s kojom moras zivjeti do kraja zivota. Moje videnje svega toga je sasvim drugacije od tvog, ocito, tako da se tu nema sta raspravljat. Tko smo mi da biramo koje djete ce se rodit koje ne? Tko ce zivjet a tko ne??
    A a kaj se partnera tice...ovo nije pdf za to...ali da je valjalo nebi se tako zavrsilo. Svaki muskarac u toj situaciji poklekne i zatvori se u sebe ali je ipak podrska...a ostali bjeze glavom bez obzira jer se ne znaju nosit sa problemima.
    Nemam ti kaj drugo za napisat.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Kao mama 2 andela....jednog u 27 tt i drugog u ranijoj t sa cca 9 tt samo mogu reci jedno....ja nikad ali nikad radi xxx kromosoma nebi isla na inducirani. Ali to je tvoja odluka s kojom moras zivjeti do kraja zivota. Moje videnje svega toga je sasvim drugacije od tvog, ocito, tako da se tu nema sta raspravljat. Tko smo mi da biramo koje djete ce se rodit koje ne? Tko ce zivjet a tko ne??
    A a kaj se partnera tice...ovo nije pdf za to...ali da je valjalo nebi se tako zavrsilo. Svaki muskarac u toj situaciji poklekne i zatvori se u sebe ali je ipak podrska...a ostali bjeze glavom bez obzira jer se ne znaju nosit sa problemima.
    Nemam ti kaj drugo za napisat.
    Nivesa, molim te da se suzdrzis od moraliziranja.
    zena je donjela odluku, koju su lijecnici predlozili kao mogucu opciju.
    Svatko zivi sa svojim odlukama nakon sto su donesene.
    Nema potrebe naglasavati sto bi ti ili ja napravile na tudem mjestu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •