Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Kad tuga pokuca na vrata...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja mislim da nije uredu traziti utjehu od roditelja koji su IZABRANI da imaju andjele za nekoga tko je to sam IZABRAO. Zena je napravila abortus djeteta u 22 tt, jos tjedan dva i to je granica za prezivljavanje djeteta, upravo tako nisvesa tko smo mi da odlucujemo tko ce zivjeti a tko ne.ja bi i ovim putem molila admine da razmisle o odluci da na ovom podforumu pisu zene koje su izgubile trudnoce i cija su dijeca umrla,,,,ne mozete traziti na ovom mjestu da suosjecamo sa ovakvim odlukama !!!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da nije uredu traziti utjehu od roditelja koji su IZABRANI da imaju andjele za nekoga tko je to sam IZABRAO. Zena je napravila abortus djeteta u 22 tt, jos tjedan dva i to je granica za prezivljavanje djeteta, upravo tako nisvesa tko smo mi da odlucujemo tko ce zivjeti a tko ne.ja bi i ovim putem molila admine da razmisle o odluci da na ovom podforumu pisu zene koje su izgubile trudnoce i cija su dijeca umrla,,,,ne mozete traziti na ovom mjestu da suosjecamo sa ovakvim odlukama !!!
    Potpisujem! Razumijem da ima zena koje su odabrale to da budu roditelji andjela, mozda bi bilo dobro da se otvori forum za zene koje su mame andjela iskljucivo radi vlastitog izbora. Stvarno nas ne treba stavljati zajedno. Da je to napisala na takvom jednom forumu, ne bih se mijesala niti pisala ista, ali, posto sam sama nedavno izgubila bebu, mislila sam, ajde da procitam. Eto zene koja prolazi isto sto i ja. I onda procitam da je zena isla na abortus radi triple x kromosoma (mnoge zene zive, a da niti ne znaju da imaju triple x) mozda ga i ja imam pa ne znam... Nemam nista protiv nje i neka joj je sa srecom, ali eto, treba odvojiti forume.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

aha. sad vidim da bi za takve trebalo geto otvoriti pa neka se tamo žale . da ne zagađuju mjesto IZABRANIMA.

i ne, nisam na sreću prolazila ništa slično, ali me pogađa ovakvo moraliziranje.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 03.03.2015. at 00:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •