Citiraj ideke prvotno napisa Vidi poruku
ja sam samo jedna izgubljena duša zbog koje ne treba razglabati u nedogled ovako ili onako jer meni ionako spasa više nema po tom pitanju dal je trebalo ovako, onako, dal je to priča o frajeru, bebi i sl. ... tu sam gdje jesam i trebam živjeti za ova svoja 2 sina koja imam i koja me trebaju i treba naći snage za ići dalje dan po dan i čekati da dođe i na mene red i da se jednog dana pridružim svojem anđelu na nebu i pokušam se iskupiti za sve učinjeno na ovom zemaljskom svijetu...
Nisi. Ti si vrijedno ljudsko biće koje je željelo najviše od ovog života, ali je negdje usput pogriješilo. Ovaj život još uvijek vrijedi živjeti i smijati se u njemu i voljeti. I ti si ljubljeno ljudsko biće. Ljubljena si od svoje djece i od Boga. Nitko nije toliko nisko pao da se ne može podići nazad. I ti se možeš podići. Boluj, ali nemoj dopustiti bolu da te zakopa za cijeli život. Iskoristi to što imaš sada i to što imaš pred sobom. Izvedi djecu van, raduj se njihovom društvu i lijepom vremenu. Priuštite si šetnju u prirodi i sladoled. To su male sitnice koje život čine ljepšim i vedrijim. Jedan po jedan takav korak iščupat će te iz stanja u kojem se sada nalaziš.

Bol će uvijek biti prisutna, ali ne daj da te obuzme i da ti uništi ostatak života, a time i živote tvoje djece..