I ja sam probala ispiranje svačim, Sinusan, Eusin i sve ostale inhalatore. Ovo mi se pokazalo kao dobitna kombinacija, ali ne kad se već razvije upala nego kad mislim da bi se moooožda mogla razviti ili kad malo zašmrcam. I 4 inhalacije na dan su ništa kod akutne upale-tek toliko![]()
.
alex kako je s klavocinom?
isto dvije kutije ili?
ja sam za božić dobila kutiju i imam osjećaj da nije bilo dovoljno.
zalječilo se, ali od tada kuha, stalno ih osjećam.
sad su svi oko mene bolesni i doma i na poslu,
osjećam da se cijedi od sinusa do pluća,
jučer je krenuo kašalj.
kad se zakašljem osjećam kako sve krklja u plućima.
Ja vam kazem probajte one kapsule od ulja origana sa linka.
MM je te godine mazno 4 antibiotika ( razna, koji pokrivaju sve vrste bestija), bio ovisnik o operilu i kortikosteroidnim kapima. Fitoterapeut ga je skidao sa kapi ( jako polagano) dobio je neke dvije otopine i pio je neke kapsule sa ananasom ( vjerojatno bromelin , nisam pitala , ali vrijedi probati http://m.iherb.com/search?x=19&y=16&kw=Bromelin. Njemu je on radio pripravak sam, pa nisam znala tocan sastav, ali se podrigivao po ananasu. ) Nakon par tjedana kure bilo mu je puno bolje, i vec godinama nije pio antibiotik. Nakon toga nas fitoterapet je otisao u inozemstvo , a njemu je postalo lose ( ne jako, ali je osjetio sinuse) pa sam mu kupila te kapsule sa origanom. I pali svaki put, vec godinama. Kad pocne isjecati sinuse, popije kuru od par dana i nikad se ne zakuha.
Posljednje uređivanje od sirius : 09.02.2015. at 09:55
Ima, već sam dobila preporuku za njega, imala termin, pa sam morala otkazati jer nisam mogla izaći s posla.
mim
ovisno koji antibiotik, klavocin nije baš preporuka da se daje duplo, radi klavulonske kiseline
za sinuse nije baš uobičajena kombinacija s medazolom
u principu je klavocin dosta (ne znam hoće li ospamox ovdje napraviti nešto, kažem meni je pomagao, ali kod prave upale sinusa bolji je izbor klavocin)
ako nema poboljšanja onda klaritromicin
tash, i klavocin isto 10-14 dana
za sinuse bi th antibiotikom, koji god bio, trebala 10 dana, pp duže
jelena, sve je to slično
I dođem ja jučer mojoj doktorici, jer je jučer izlazilo onih 7 dana bolovanja na potvrdi, pa da me žena vidi i odluči da me ostavlja još doma ili ne.
I sjednem ja tako... ona meni da nikad u životu nije nikome izliječila upalu sinusa samo s jednom kutijom antibiotika i da mi mora dati i drugu. Gledam i štipam se... 15 godina sam kod nje... nebrojene upale sinusa sam imala, ovo je prvi put da mi daje tu drugu kutiju... ili čita forum, ili joj je Aleks nešto šapnulaili zbilja djeluje ono pravilo da je dovoljno samo misao poslati u svemir i sve će se posložiti kako treba.
![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 11.02.2015. at 10:29