Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Antibiotik ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja vam kazem probajte one kapsule od ulja origana sa linka.
    MM je te godine mazno 4 antibiotika ( razna, koji pokrivaju sve vrste bestija), bio ovisnik o operilu i kortikosteroidnim kapima. Fitoterapeut ga je skidao sa kapi ( jako polagano) dobio je neke dvije otopine i pio je neke kapsule sa ananasom ( vjerojatno bromelin , nisam pitala , ali vrijedi probati http://m.iherb.com/search?x=19&y=16&kw=Bromelin. Njemu je on radio pripravak sam, pa nisam znala tocan sastav, ali se podrigivao po ananasu. ) Nakon par tjedana kure bilo mu je puno bolje, i vec godinama nije pio antibiotik. Nakon toga nas fitoterapet je otisao u inozemstvo , a njemu je postalo lose ( ne jako, ali je osjetio sinuse) pa sam mu kupila te kapsule sa origanom. I pali svaki put, vec godinama. Kad pocne isjecati sinuse, popije kuru od par dana i nikad se ne zakuha.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.02.2015. at 09:55

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    MM je te godine mazno 4 antibiotika ( razna, koji pokrivaju sve vrste bestija), bio ovisnik o operilu i kortikosteroidnim kapima. Fitoterapeut ga je skidao sa kapi ( jako polagano) dobio je neke dvije otopine i pio je neke kapsule sa ananasom ( vjerojatno bromelin , nisam pitala , ali vrijedi probati). Nakon par tjedana kure bilo mu je puno bolje, i vec godinama nije pio antibiotik. Nakon toga nas fitoterapet je otisao u inozemstvo , a njemu je postalo lose ( ne jako, ali je osjetio sinuse) pa sam mu kupila te kapsule sa origanom. I pali svaki put, vec godinama. Kad pocne isjecati sinuse, popije kuru od par dana i nikad se ne zakuha.
    Stavljam na popis za kupovinu-nek se nađe doma. Inače, bromelain iz ananasa je izvrstan, a potpuno bezopasan. Može ga se zaista kombinirati sa svim osim s lijekovima protiv zgrušavanja krvi.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

MM je te godine mazno 4 antibiotika ( razna, koji pokrivaju sve vrste bestija), bio ovisnik o operilu i kortikosteroidnim kapima. Fitoterapeut ga je skidao sa kapi ( jako polagano) dobio je neke dvije otopine i pio je neke kapsule sa ananasom ( vjerojatno bromelin , nisam pitala , ali vrijedi probati http://m.iherb.com/search?x=19&y=16&kw=Bromelin. Njemu je on radio pripravak sam, pa nisam znala tocan sastav, ali se podrigivao po ananasu. ) Nakon par tjedana kure bilo mu je puno bolje, i vec godinama nije pio antibiotik. Nakon toga nas fitoterapet je otisao u inozemstvo , a njemu je postalo lose ( ne jako, ali je osjetio sinuse) pa sam mu kupila te kapsule sa origanom. I pali svaki put, vec godinama. Kad pocne isjecati sinuse, popije kuru od par dana i nikad se ne zakuha.
    Kod koga je bio?
    MD je isto ovisnik o Operilu...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Kod koga je bio?
    MD je isto ovisnik o Operilu...
    Stribor Markovic. Mislim da opet ima osobne konzultacije u nekim ljekarnama. Ima o njemu i tema na forumu. Pretrazi malo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stribor Markovic. Mislim da opet ima osobne konzultacije u nekim ljekarnama. Ima o njemu i tema na forumu. Pretrazi malo.
    je radi u Farmaciji u Ilici nasuprot vinceka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •