Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Strah ....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam svojevremeno zvala Centar koji nije moj matični, ali je u mojoj županiji, rekli su da nemaju djece, ali i da imaju da nebi dali na posvojenje u istu županiju...
    Što se bio. roditelja tiče, ne vjerujem da bi išli tražiti djecu, a ako moja djeca jedan dan izraze želju upoznati bio roditelje, biti ćemo uz njih i pomoći u potrazi.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svojevremeno zvala Centar koji nije moj matični, ali je u mojoj županiji, rekli su da nemaju djece, ali i da imaju da nebi dali na posvojenje u istu županiju...
    Što se bio. roditelja tiče, ne vjerujem da bi išli tražiti djecu, a ako moja djeca jedan dan izraze želju upoznati bio roditelje, biti ćemo uz njih i pomoći u potrazi.
    Ja znam za dva slučaja gdje su tražili. Jedan je ovaj kojeg čokolada navodi, a drugi je bio pred puno godina gdje su biološki roditelji pokušali ucijenjivati posvojitelje, tražili su ih novac. Ljudi su se odselili.
    Za posvajanje u ili izvan županije, tu sigurno nema pravila. Kako koji centar. Ovo što mimi piše sam već čula za dalmatinsko područje.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ovo što mimi piše sam već čula za dalmatinsko područje.[/QUOTE]

Moje iskustvo je više za sjevernu Hrvatsku i Slavoniju, tamo su centri doslovno govorili da u takvim slučajevima brinu za svoje potencijalne posvojitelje, a što se Dalmacije tiče čini mi se da nema baš tako često posvojenja.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s Rebbecom, čak vidim da živimo u bliskim krajevima. Znamo kakva je bila situacija prije posvojenja tako da ne vjerujem da će ga tražiti, teško. Čak i ako ih ode tražiti nakon punoljetnosti, ne vjerujem da će s njima imati nekakav odnos, to me najmanje zabrinjava. Više me zabrinjavanja njegova ljutnja prema njima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •