Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: blitva i špinat?

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. jede blitvu od 6 mj. a spinat od 7 mj. (bez mlijeka) i to iz naseg vrta 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Romina, mojoj L je 18 mjeseci i jos joj nisam dala ni blitvu ni spinat. A ja splicanka!! Taman sam joj hjtela pocet oba zelenisa kad smo otisli iz Splita ali kad smo dosli tu i kad sam vidjela kvalitetu blitve i spinata prosla me volja. Pocet cemo ovo ljeto kad se vratimo kuci, nece joj bit nista od blitvo-spinatske apstinencije.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

da li se blitva kuha sa peteljkom ili bez?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    da li se blitva kuha sa peteljkom ili bez?
    bez, samo zeleniš

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

dobro je onda-tak sam i skuhala !!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

...a smije li se podgrijati blitva za večeru?

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nisam sigurna, al' mislim da ne smije da se podgrijava za bebe (odraslima svejedno )

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

e ovo su cak i nase mame znale, da se blitva smije samo podgrijati za dorucak, nikako za veceru.

ne, blitva i spinat se ne smiju podgrijavati, kao ni krumpir. ni djeci ni odraslima. rekla mi moja baka.

Ja sam isto, ko Timmy, pitala svoju mamu o mojoj prehrani i zgražala se kad sam čula da sam već sa 3,4 mjeseca jela kašice, ali kad mi ona kaže da je to tako bilo i pita me 'pa šta ti fali?', koliko god bila protiv toga, nemam joj baš šta reći jer sam uza sve to (a od tada je prošlo 30g.) još uvijek super zdravlja pa se nadam da mi to ipak ni dugoročno nije toliko naškodilo. Al' tko će znat.
    upravo tako. ima jos godina, cek, cek... jos malo pa onda pocinje sve zakazivati ... pa ako se kad tad pojavi neki gastritis, ili rak il nesto slicno... znat ces.

inace, tako je i mama moje frendice na njeno pitanje s koliko mjeseci ju je stavljala na nogice da prohodava kao beba, majka joj je govorila "s 6 mjeseci" i jos pitala "a sto ti fali?" - a moja frendica joj odgovorila: zdrava kicma koja me ne boli u tridesetoj.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Slažem se s MC.
    Super su mi ta pitanja - a šta ti fali?

Šta ti fali što si tako rano počela s dohranom? Alergija na svakakvu hranu, i što kaže MC, dijabetes, tlak i sl u odrasloj, možda čak i poodmakloj dobi

Šta ti fali što si bila u hodalici? Možda ništa vidljivo i opipljivo, ali možda je zato netko lošiji u matematici, vožnji bicikla i sl. Znamo danas da je i to povezano

Da ne nabrajam dalje..............

Ali...da naši nisu znali...nisu. Tko zna što će nama naša djeca predbacivati za 30 god, kakva će tada biti saznanja
    Ali mene živcira kad se danas, kad se puno toga zna, mame i bake oglušuju na takva upozorenja

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •