Sirius, uzas jedan kako su postupali. A ovaj tvoj osjecaj odsutnosti i sve sto opisujes, je li moguce da je samo neka reakcija na sok samog poroda i sve skupa? Ja sam presretna kako je moj porod zavrsio, bez obzira na dolantin (da bar je tada postojala ovakva tema!!) i jako jako bolnih zadnjih sat vremena od prokidanja vodenjaka do izgona, zapravo je sve bilo bas kako treba. Pikulica je izasla brzo i nije se mucila, sva je bila roza i okrugle glavice, ja nisam ni malo pukla, a koza na kozu s muzem u boksu je trajala 2 sata.

Giuseppe, ja sam htjela epi i na prvom porodu, ali nakon sto sam bila 5 pratiju otvorena i odveli me u boks, izgon je krenuo toliko brzo, da nisu stigli dati. Sad ne znam ni sama sto cu pvaj put. Kazu da drugorotke brze radaju, a mene ni malo nije boljelo 10 sat trudova u predradaoni (doslovce pjesma, kao bh kontrakcije), nego stravicno onaj sat nakon prokidanja vodenjaka. Kad se sjetim tih bolova, definitivno zelim epi, a opet, mozda ce biti nepotrebna ako brze krene. Uopce ne znam kako donijeti tu odluku. Znam da ne zelim dolantin, drip, nalijeganje na trbuh i epi. Ostalo moram smisliti.