Pokazuje rezultate 1 do 50 od 320

Tema: Kako doživljavate nedojilje?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu uspoređivati što je komotnije jer nisam dojila i bed mi je "reklamirati" nedojenje - ali, meni nije bila teška muka to s bočicama, da se tako izrazim. Komotnije koristim kao pejorativan termin...,evo, čisto iskreno, ja "posebno" doživljavam žene koje se razbacuju terminom "komocije" (stila ona je "komotna" pa radi to i to, itd.). Evo.. to je moj ključ za moje doživljaje npr. . Dakle, ja razvrstavam ljude po tome koliko su brzo skloni zalijepit "komociju" (ili bilo koji drugi pridjev) na nečije čelo. I ti su mi, sasvim iskreno, na crnoj listi . Utoliko mi je ta Komocija korisna.
    potpuno se slažem

zato kad sam pisala o komociji sam i boldala riječ meni

i da, kako ljudi komotno drugima vole lijepiti "komociju" gdje njih svrbi, tako meni ide na živac još jedna riječ - žrtva i žrtvovanje
    koju, naravno, isto tako svatko od nas doživljava skroz osobno i tako ju definira, ali, kad je kontekstu sa djecom, meni zvuči grozno

tipa "žrtvovala sam svoje spavanje u ime dojenja djeteta po noći"
    teoretski jest tako, ali mi to "žrtvovanje" ima ružnu notu
    činjenica jest da ne spavam, nego se budim xy puta po noći, čim mu ispadne cica iz usta, ali ja to ne doživljavam kao svojom žrtvom, iako nisam nimalo sretna radi tog buđenja

opet disklejmam da je to moj doživljaj riječi žrtva

i sorry na ot
    Posljednje uređivanje od rahela : 12.02.2015. at 16:58 Razlog: tipfeleri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •