Results 1 to 50 of 320

Thread: Što napraviti kad dijete gurne ili udari drugo dijete?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Pa moderiram kad se djeca tuku ili verbalno zlostavljaju. Ja za tvoj primjer stvarno ne mislim da je itko išta trebao napravit. I vjerojatno bih se ponašala kao ta grooozna mama koja sjedi na klupi dok njezino dijete pokušava ostvariti kontakt na način primjeren vlastitoj dobi. Ono mala troipogodišnjakinja se želi igrati, pa dira tuđe stvari, ide za djetetom s kojim se želi igrati i sjeda na ljulju kad i to dijete misli isto.... Skandalozno... Da je mama prava, naučila bi dijete da prvo ostvari ajkontakt, a onda da priđe pruži desnu ruku i predstavi se imenom i prezimenom, uz pronalazak pokojeg startera komunikacije ( ima li djevojčica možda iste marke tenisice ili vozi li bicikl) te pripremljenu šalu na vlastiti račun.

phiphy's Avatar

Quote Originally Posted by casa View Post
    Ja za tvoj primjer stvarno ne mislim da je itko išta trebao napravit.
    Kako ne, pišeš da dijete treba naučiti ostvariti kontakt. Idealna prilika je bila ova u parku s djetetom skulirane.

JOno mala troipogodišnjakinja se želi igrati, pa dira tuđe stvari, ide za djetetom s kojim se želi igrati i sjeda na ljulju kad i to dijete misli isto....
    I što kad se maloj od zasad skulirane digne tlak jer joj ova pokvari svaku igru, na rubu je suza, pa umjesto da zaplače opali joj šamar? (dogodilo se u real life, zato i pitam)

Peterlin's Avatar

Pa moderiram kad se djeca tuku ili verbalno zlostavljaju. Ja za tvoj primjer stvarno ne mislim da je itko išta trebao napravit. I vjerojatno bih se ponašala kao ta grooozna mama koja sjedi na klupi dok njezino dijete pokušava ostvariti kontakt na način primjeren vlastitoj dobi. Ono mala troipogodišnjakinja se želi igrati, pa dira tuđe stvari, ide za djetetom s kojim se želi igrati i sjeda na ljulju kad i to dijete misli isto.... Skandalozno... Da je mama prava, naučila bi dijete da prvo ostvari ajkontakt, a onda da priđe pruži desnu ruku i predstavi se imenom i prezimenom, uz pronalazak pokojeg startera komunikacije ( ima li djevojčica možda iste marke tenisice ili vozi li bicikl) te pripremljenu šalu na vlastiti račun.

Čovječe, casa, ovo je genijalno!

Trebala bi otvoriti privatnu firmu koja održava tečajeve za djecu koja se igraju u parkiću. I poslije izdavati certifikat....

Ali možda bi i roditelji tamo mogli nešto naučiti, he he he....