Pokazuje rezultate 1 do 50 od 320

Tema: Što napraviti kad dijete gurne ili udari drugo dijete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Eto ja mislim da iz stava "to su dječja posla" proizlaze mlake reakcije roditelja kakve sam prije opisala.

Ili, rekla bih da u cvijetinom tekstu fali dodatak - neka djeca su gruba, neka djeca misle samo na sebe - a ne sva djeca. Vjerovali ili ne, ima djece u kojoj nema agresije i koja jesu mili cjetići tulipančiči, i koja jesu vječite žrtve agresivnih vršnjaka, a na tu agresiju ne znaju i neće odgovarati nego ih ona samo beskrajno zbunjuje.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Eto ja mislim da iz stava "to su dječja posla" proizlaze mlake reakcije roditelja kakve sam prije opisala.

Ili, rekla bih da u cvijetinom tekstu fali dodatak - neka djeca su gruba, neka djeca misle samo na sebe - a ne sva djeca. Vjerovali ili ne, ima djece u kojoj nema agresije i koja jesu mili cjetići tulipančiči, i koja jesu vječite žrtve agresivnih vršnjaka, a na tu agresiju ne znaju i neće odgovarati nego ih ona samo beskrajno zbunjuje.
    Pa nek ih roditelji časak odgoje da znaju reagirati, kad je tako lako odgojiti djecu da postupaju protivno svojoj dobi i temperamentu.

Sarkazam na stranu, ima djece žrtava i sigurno nije lako (a treba) pomoći u takvoj situaciji, ali ne znam baš zašto ovdje o tome govorimo? To nije slučaj na ovoj temi. Jedno guranje dvogodišnjaka rastegnut do teme djeteta koje će uvijek biti žrtva...ne znam čemu?

Inače, iz stava: "moje je dijete nježno i povučeno i nikad nije udarilo" ponekad proizlazi potpuno sljepilo, a ne samo mlaka reakcija, na razna drugačija neprimjerena ponašanja tog nježnog djeteta prema drugoj djeci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •