Pokazuje rezultate 1 do 50 od 229

Tema: Sva djeca u čekaonici mirna, samo moje se dere

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Neznam dali to ima veze,ali moj drugi sin je hipertonican i njegovo plakanje i nervozu sam tome prepisivala,a i to da sam sa njim dosta nervozna pa si mislim da to prenosim na njega.Dok prvi sa kojim sam bila opustena i smirena nikad se do tantruma nije plakao,ali je nadoknadio sve od druge do četvrte .

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj BOZZ prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam dali to ima veze,ali moj drugi sin je hipertonican i njegovo plakanje i nervozu sam tome prepisivala,a i to da sam sa njim dosta nervozna pa si mislim da to prenosim na njega.Dok prvi sa kojim sam bila opustena i smirena nikad se do tantruma nije plakao,ali je nadoknadio sve od druge do četvrte .
    Da, neurološki status može imati veze sa prekomjernim plakanjem i nemirom kod bebe.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Da, neurološki status može imati veze sa prekomjernim plakanjem i nemirom kod bebe.
    Je, moze. Nama nikad nije proslo.
    Gospodin " zahtjevan od rodenja" je nastavio tako kroz zivot, samo se vrsta zahtjevnosti mjenja.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Je, moze. Nama nikad nije proslo.
    Gospodin " zahtjevan od rodenja" je nastavio tako kroz zivot, samo se vrsta zahtjevnosti mjenja.
    Toga se bojim. Tj. pripremam na to.

I moja nervoza definitivno utječe. Nije problem skulirati se, no trebalo bi stalno biti odmjerenog glasa i pokreta (osim u igri, kad se pjeva, glumi ili pleše). Npr. ako izlazimo vani i oblačimo se, bez obzira na veselje što ide van, postane razdražljiv ako žurimo, ako jurcam po stanu iz jedne prostorije u drugu po stvari, užurbano bacam sve u torbu... Sve se mora odvijati staloženo, bez žurbe, pa i pozitivnog uzbuđenja, da bi i on ostao miran.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Toga se bojim. Tj. pripremam na to.

I moja nervoza definitivno utječe. Nije problem skulirati se, no trebalo bi stalno biti odmjerenog glasa i pokreta (osim u igri, kad se pjeva, glumi ili pleše). Npr. ako izlazimo vani i oblačimo se, bez obzira na veselje što ide van, postane razdražljiv ako žurimo, ako jurcam po stanu iz jedne prostorije u drugu po stvari, užurbano bacam sve u torbu... Sve se mora odvijati staloženo, bez žurbe, pa i pozitivnog uzbuđenja, da bi i on ostao miran.
    Uvijek u torbi drži rezervne maramice, nekoliko pelena, gazu i ne znam što još inače nosiš. Onda nema spremanja i traženja u zadnji tren. Uvijek se kreni spremati pola sata ranije nego što si naumila, u slučaju iznenadnih situacija (npr., već ste na vratima, dijete se pokaka).
    I možeš imati ne znam koliko umilan glas, dijete osjeti nervozu u tebi. Planiranje, predviđanje mogućih problema i rutina rješavaju x problema koji uzrokuju nervozu. Kako beba bude rasla, sve ćeš manje trebati ove tri točke.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj BOZZ prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam dali to ima veze,ali moj drugi sin je hipertonican i njegovo plakanje i nervozu sam tome prepisivala,a i to da sam sa njim dosta nervozna pa si mislim da to prenosim na njega.
    I nama je neuropedica rekla da hipertoničari jesu preosjetljivi, pogotovo na nagle promjene (položaja, osobe koja ga drži, ako mu se iznenada uzme igračka...). No mislila sam da to nekako prođe do godinu dana, nisam mislila da ovoliko može trajati.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sto majke rade da su im djeca poslusna?

u ovoj dobi :
    samo imaju srece. :D
    Posljednje uređivanje od sirius : 13.02.2015. at 23:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke