Jelka i meni je isto palo na pamet. ali kad se sjetim moje Druge, bude mi lakse. preplakala cijelu prvu godinu, imala je senzor za nadmorsku visinu, kolica su s njom ostala u drvarnici, s njom sam prestala ici na kave i citati novine u kaficu, pocela sam mrziti susjede i zvukove koje proizvode, zivci su mi se stanjili za 300%.. i dan danas je ona destruktivni element. najbolja zabava joj je dovesti nekog do ludila i onda se praviti blesava, kao nije ona, sta je nama. kao da imas mini atomsku bombu u kuci. cak i kad spava se trza, bori, stenje, ljuti..

najmanja je isto luda na svoj nacin, kao mala je jela kamenje, a dohranu ne, sad s 3,5 lize stange u tramvaju, aute i slicno, popne se na bilo sto dok okrenes leda, skine se gola na snijegu, ma sta god hoces radi, ali ipak je mirnija od druge.

a kad smo kod cekaonica, druga je bila mirna samo jednom, i to kad smo cekali u klaicevoj jer je prvi slomio kljucnu kost, ova gugutala a on se dva sata derao 'necuuuu, necuuu' da su ga na kraju prozvali ime 'necu' prezime kad smo ulazili unutra, hahahahah. ako nece jedan, drugi ce, ako nece, treci ce lol. nema mira nikad uglavnom.