Pokazuje rezultate 1 do 50 od 229

Tema: Sva djeca u čekaonici mirna, samo moje se dere

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo, zna vissnja, mogu je skoro potpisati.
    imala sam kao ti zuska faze kad sam se pitala jel moguće da postoje takvi nekompatibilni karakteri između roditelja i djece, ono, da si beskrajno idu jedni drugima na živce. pa sam imala napadaje grižnje savjesti što se uopće to pitam.
    a onda opet, kad mi ne ide na živce , obožavam njen karakter, kako kažeš, potpuno različit od mojeg, tu njenu i volju i ciljanost i duh vođe koji ima i sve ostalo.

a kraljica je cendravosti. još uvijek. pisala sam kako mi je sama priznala da ona ima "glas za gnjavljenje".
    a taj glas zvuči toliko stvarno da to ne možeš trpit.
    pa ne možeš ni popustit. al ne možeš ni trpit.
    i tako.
    rekla mi je njena teta u vrtiću, i dobro je rekla, da je teško biti u blizini osobe koja ima visoku razinu energije. ona je spomenula kinetičku energiju. koja se stalno miče i nikad nije na miru. iznervira te to brate. i u snu, što kažete, se mrda.

pa onda - laže ni da trepne. šta kaže vissnja, i nikako da skonta da joj ne prolazi.
    al, kako vrijeme prolazi sve mi se više čini da MI mislimo da ne prolazi, al ipak prolazi - tri put ne prođe, jednom prođe, a da nismo ni svjesni
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 18.02.2015. at 15:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •