-
Drage mame, evo moj cicač upravo spava sa sisom u ustima dok ja čitam vaše postove i čekam da se naspava.
Krajem mjeseca će biti star 3 mj. Nekad zaspi i na rukama, rjetko u kolicima i to samo na 15tak min. Van ne izlazimo jer se počne derati već kod oblačenja. No lakše je jer ga sad već zanimaju i neke dr. stvari kroz dan. E da po noći isključivo na sisi. Inače je dr. djete, imamo curicu od 5 god. koja je isto bila zahtjevno djete i rekoh tada sebi s dr. ću pametnije. Pametnije je to što sam sad opuštena i uživam u njemu. Gledam si ga kak mi je lepi i zdrav i lijepo napreduje. Mm me podržava i pomaže. on je preuzeo veći dio brige oko naše curice. Jer mi smo našeg anđelka dobili nakon tri spontana u visokim tj. trudnoće uz strogo mirovanje (krevet -wc) svaki mj. po tj. dana u bolnici na pretragama, serklaža i opet malo ranije u 36. tj. trudnoće.
Volite ih jer kako su mnoge mame ovdje rekle tih godinu dana brzo prođe i poslije ih više ne možete uhvatiti ni za glavu ni za rep. I pustite što kažu knjige, stručnjaci , susjedi, svekrve... Ovo naše zapadnjačko društvo bi sve organiziralo i strpalo u grafikone i tablice, sve mora biti po rasporedu. Nadam se da tako ne vidite svoje dinete. Ono je predivna mala osoba sa mnogo potencijala i bezbroj mogućnosti. Sada je bespomoćno i nema nikog doli vad, vi ste mu sve, njegov prozor u svijet. Volite ga, mazite i pazite.
Budite umješne i kreativne. Kad vam se dogodi da uhvatite 5 min. svašta se da napraviti, a za 15 ja pospremim cijeli stan.
Samo pozitivno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma