Stvarno sam se razoarala sto nisam ipak trudna. Sve u svemu, mislim da se pametni ljudi koji pametno udube u financijaske proracune nikada ne bi odlucili za vise djece. To je prema prosjecnim obiteljima S prosjecnim primanjima. Ja ne bih imala ni jedno da sam razmisljala o financijama. Ono sto sam uvidjela je da se troskovi mijenjaju. Jedni nestaju, drugi se pojavljuju i nqdomjestaju nestale. Uvijek se da zaraditi koju marku vise kad zagusti. Kad pravo zagusti... stisnemo se taj mjesec kao misevi. I uvijek racunamo sta nas ceka mjesecima unaprijed da nas ne iznenadi. A uvijek nas nesto iznenadi, heheheheh!

No, idemo od dana do dana, nas cetvero, a jednom mozda i petero. Kako nam bude zivot donio.

Raduje me to sto cu za misica imati energiju i slobodu koju nisam imala s curom. Morala sam paziti na stomak i trudnocu i bas mi je falilo trcanje i zezanje s njom opusteno kad su bile setnje i igrarije preko ljeta. Sad cu moci lijepo na sve strane. Biti ce vremena za trecu bebu. Ma vjerujem da ce u najbolje moguce vrijeme doci.