Zanima me kakva su vasa iskustva s uzastopnim trudnocama. Ne mislim na fizicke promjene na tijelu vec na odnose u obitelji, nosenje sa obavezama oko starije djece (ne bas tako puno starije jer su uzastopne!).
Kakav je stav vase okoline na uzastopne trudnoce u danasnje vrijeme kad se ide na jedno, dvoje i sta ce ti vise djece? Haha!
Ako mi se dogodi treca trudnoca, stvarno me ne brine moje tijelo ili okolina vec najvise da li cu biti sposobna baratati s troje malisana. Sad imamo dvoje malih i to su zestoke krize u ponasanju nase starije zekane. Ja gledam da ce sve to proci, muz se boji da ce trajno ostati zlocesta u zavisti prema mladjem braci, a sad dodajmo zamisljenu trecu bebu i sto dobijemo? ... Najiskrenije, ja mislim da bih mogla sve to, ali za mm-a nisam sigurna. Mislim da nije toliko energican kao ja. A koliko ja mogu sebe dati vise da nadomjestim nedostatak njegove energije? Da li to moze ikada biti dosta? Moram dodati da se mm stvarno ukljucuje u sve oko djece, hoce i skuhati, angaziran je stvarno. Ali nije da voli sto ga zapadne slaganje vesa ili kuhanje, a i zali za snom. Ja se nisam naspavala od 5.5.2013., i to bez sale! A cura od bracinog rodjenja spava s tatom.hahahaha
I da li vam je financijski bilo lakse s narednim bebama jer ste, recimo, bili ekstra opremljeni, a dodajmo i uhodani sto se tice upotrebe i kupovine potrebnih vs nepotrebnih stvari?