Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Trudnoća / dolazak bebe i kućni ljubimci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    jel netko od vas imao situaciju da pas ignorira bebu? ne reagira ni kad place ni kad je nosimo, nista..rijetko kad je pogleda..a ja bi da je ponjusi, prihvati....sta takvo ponasanje znaci i kako se ponasati? jedino prvi put kad ju je skuzio htio je skociti na mene da vidi sta ja nosim ali je bio nekako prezestok pa mu nisam dala blizu, nakon toga je jos 1 put ponjusio nogicu ali nakon NE samo je odsetao.. tada smo ga zaustavili jer bila situacija za upoznavanje...inace, kad je drzimo, ja bio da je on dode ponjusit, vidit..aa ne zelim ga zvat i pokazivat je da ne pomisli da mu je to igracka
    sry al ne kuzim bas...
    ja jedino sto tu vidim je poslusan pas koji postuje vasu zelju i vasu naredbu... pokusao se veselit - sprijecili ste ga, pokusao se upoznat-rekli ste mu ne. budi sretna da te slusa, a ako zelis da ima kontakt s bebom moras mu dozvolit da joj pridje i onjuska ju, to je njihov nacin komunikacije i upoznavanja... znam da gdjegod sam gledala i citala svi preporucuju prvi put kad se dodje s bebom u kucu da je se "spusti na nivo" psa i dozvoli da ju pas onjuska, onda on shvati da je to netko nov a isto tako po mirisu on zna da taj netko pripada "vasem coporu". i tu se stvara njihva veza... pas ne zna da je to beba i pas ne zna kako se ponasati prema bebi, vjerujem da se ljudi uplase ako je prezestok i prenagao, ali isto tako sjeti se svoje reakcije kad si prvi put vidjela svoju bebu, bila si uzbudjena i vesela, to je njemu nesto novo i zanimljivo i jos kad osjeti nasu energiju i ljubav prema tom malom bicu naravno da se i on sav uznemiri, samo mu treba dati sansu i polako raditi s njim i usmjeravati ga na nacin ponasanja prema bebi. ako mu govoris ne, i ne das blizu onda tesko mozes ocekivati da ce ju on dolazit njuskat i vidit, pogotovo ako ga ti ne zoves i ne pokazes mu "to nesto novo", a nisu oni bas tak mutavi da zamjene bebu za igracku
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 23.04.2015. at 09:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •