Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Trudnoća / dolazak bebe i kućni ljubimci

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa nije to u kamen uklesano - ovisi o puno stvari. Mi smo se doduše morali riješiti papige nimfe, ali naš sin je astmatičar i alergičar. Papigu smo dali dalje tek kad smo se uvjerili da naša beba i ta ptica ne mogu zajedno. Inače ne bi.

SilkyCoco avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo me baš zanimalo, nakon što sam pročitala:
    "Volimo životinje i mnogi imamo kućne ljubimce, ali u stanu gdje boravi naša beba, nema mjesta za kućnog ljubimca."
    http://www.ringeraja.hr/clanak/prvi-...30.html?page=1

Patronažna mi je rekla da su životinje u redu dok je u stanu čisto.
    Naravno, bit će stalno krpa u ruci, ali to je nešto na što se lako naviknem.
    Kakva je to glupost. Održavaš kućnog ljubimca ko i dosad, možda i više (ovisi koliko si čistio prije bebe), paziš i od prvog dana imaš lijep suživot bebe i ljubimca.

Kod nas je pas u pitanju. Prijateljica je rodila i imaju kuću, pas je u kući s njima pa nema razlike jel stan ili kuća. Nula problema od prvog dana, beba je jako zdrava, psa je skužila tek s pet mjeseci, a pas je divan prema njoj.

Idu mi na živce te "preporuke" da životinje i bebe nemaju kaj jedni s drugima. Jasno, ako se ispostavi da je beba alergična kao u slučaju iznad razmatraš druge opcije, al valjda pokušaš uklopit svoju cijelu familiju, dvonožnu i četveronožnu. But that's just me.

SilkyCoco avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kakva je to glupost. Održavaš kućnog ljubimca ko i dosad, možda i više (ovisi koliko si čistio prije bebe), paziš i od prvog dana imaš lijep suživot bebe i ljubimca.

Kod nas je pas u pitanju. Prijateljica je rodila i imaju kuću, pas je u kući s njima pa nema razlike jel stan ili kuća. Nula problema od prvog dana, beba je jako zdrava, psa je skužila tek s pet mjeseci, a pas je divan prema njoj.

Idu mi na živce te "preporuke" da životinje i bebe nemaju kaj jedni s drugima. Jasno, ako se ispostavi da je beba alergična kao u slučaju iznad razmatraš druge opcije, al valjda pokušaš uklopit svoju cijelu familiju, dvonožnu i četveronožnu. But that's just me.

WhiteRose avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Kasnila mi je men. 1 mj.
    Drugi mjesec sam dobila opet men.
    Imam uredne men.cikluse, i nikada mi se nije dogodilo da mi mjesečnica kasni.
    Imala sam odnose neposredno prije nego sam trebala dobiti, 3-4 dana prije i dan poslje, sa svršavanjem unutra.
    Stalno sam umorna, neka hrana mi cak smrdi, pogotovo meso.
    Imam grceve u doljnjem djelu kod jainika, stomak koda mi je napuhan i jako je tvrd.

Dali mi mozete kako pomoci, nekim savjetom.

Mozda ima vec ovakva otvorena tema, ali me zanima dali je to trudnoca ili nesto drugo.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •