-
Pozdrav, nova sam na forumu. Kod mene je lani krenula perimenopauza. Lani su se ciklusi smanjili na 26 dana i bili obilni drugi i treći dan ciklusa, trajali 6 dana (jedanput dobila menstr. nakon 15 dana) U 07/2020 skidala dva polipa i dijagnoza je i onda bila perimenopauza. Pila sam nakon skidanja polipa pa sve do 12 mjeseca čajeve Botana (stolisnik, vrkuta, rusomača, kupina) i mogu reći da su ciklusi bili uredni i na kontroli kod ginekologa u 01/2021 sve uredno UTZ, papa i pregled. Ovaj mjesec mi je menzis kasnio prvi put u životu i došao 35 dan uz nervozu, valunge i to nikako da krene, tj. prvih četiri dana malo više, a sada 9 dan još uvijek traje (nije puno ali je i dalje krv a ne iscjedak). Htjela bih znati kakva su vaša iskustva ... da li uzimate hormone, nešto prirodno, koliko vam traju menstruacije.. kako sve ovo proživljavate.... Mene je ovo produženo krvarenje jako uznemirilo... Naručila sam se na UTZ kod ginekologa drugu sedmicu ali znam unaprijeda da će mi prepisati Duphastone (prepisala mi ga je lani prije otklanjanja polipa ali sam s njim bila sva napuhana i menzis mi je od njega trajao 12 dana).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma