Jel me netko tražio??
Ovako... Ima rješenja, ali...
Pokušati prvo uravnotežiti hormone korijenom mace (čita se maka-da se netko ne sramoti okolo). Uz to ili kapsule ulja noćurka ili boražine (i jedno i drugo ima po ljekarnama, to je ustvari omega-6). Uzimaju se dva mjeseca. Nakon toga prekid ili paralelno uzimanje više doze omega-3 na bazi ribljeg ulja (najbolje je tekuće u obliku emulzije) barem mjesec dana da se ne poremeti unos omega-3 i omega-6 u organizmu.
Bilo bi dobro kad se radi prekid s macom (a povremeno bi se moralo) uzimati konopljiku (Vitex), ali preparati s iole normalnom dozom po novom pravilniku o dodacima prehrani zabranjeni su pa se mora naručiti izvana. Dobra koju poznam je od KAL-a. I ono najvažnije-paziti da se ne ode u anemiju. Skraćeni ciklus i izljevi to gotovo garantiraju. Probala na vlastitoj koži. Ako je miom u pitanju onda baš i nemam rješenja osim noža ili dobrog alternativca (homeopatija, bioenergija, fitoterapija, nešto drugo...)
Nisam za hormone u perimenopauzi, ni sama ih ne bih trenutno uzela, ali da se patim-patim se. Skraćeni ciklus plus ta blagodat od količine...rezultat toga mi je bio željezo 3,7 i hemoglobin jedva iznad 100. Uzimala sam željezo i jako velike doze C-vitamina pa se popravilo. Sad pazim da to stalno uzimam kao suplementaciju. Obavezno C-vitamin mora biti u askorbatnom obliku i sadržavati više doze bioflavonoida da jačaju sjenke krvnih žila.
Što se tehničkih stvari tiče-nemogućnost sjedenja na wc-u riješim jednim krilatim night uloškom i na njega još jedan Vir mrežasti kojeg mijenjam u svakoj mogućoj prilici. Gaćoni uključeni u priču.

Jel me netko tražio??
Odgovori s citatom