Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
uzmi tablete
ako nemaš kontraindikacije (alergiju, ulkusnu bolest..) uzmi neki od nsar (moj izbor je ibuprofen)
bez obzira što nemaš bolove
3x 400 mg prvih 3-4 dana (ovisno koliko ti traje menstrucija, dok je baš krvarenje), a možeš i dan, dva prije prvog dana
smanji krvarenje
...i magnezij barem u drugom dijelu ciklusa. On je miorelaksans, a menstrualni bolovi su ustvari samo grčevi mišićja maternice. Dakle-1x1 Mg 2 sata prije spavanja u kontinuitetu. Ujedno sudjeluje u pohrani kalcija u kosti, a u godinama smo kad treba ozbiljno razmišljati o prevenciji osteoporoze. Da ne velim da smiruje živčeke koji su nam u ovim, jelte, najboljim godinama maaaalkoc prenapeti. Ja sam protiv nsar zato jer nekim pacijentima kontinuitet uzimanja ili veća doza djeluje na depresiju koštane srži pa...

Što se tiče "plastike"-i moja vršnjakinja je razmažena pa ne voli koješta, ali mrežasti Vir riješi te probleme. Stalno je u čistom, mekom i pamučnom, a ništa ne propušta. Još koju godinu tako, a onda će ili sve to prestati ili ću patiti od inkontinencije pa mi ne ginu pelene tak i tak .

Velim, u cijeloj toj baladi treba samo paziti da se ne ode u anemiju, a ne bi čovjek vjerovao koliko brzo i lako se to dogodi.