Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
evo mene opet.

dakle, ciklusi su sad postali školski, na 28 dana, obilnih izljeva više nema , pijem femisan a kapi, no imam miomčinu i jedan dr veli operacija, drugi bi to još promatrao, lani sam žuč operirala, muž mi s e ozbiljno razbolio i iksrneo nisam imala snage za hodočašće po bolnicama,

što ja sad ovdje pitam ?
pa da me moje mudre žene s rode pošalju u 3 pm i ovdje i preko poruka i kažu ajde ti to vadi .

eto <3
Najlakše je reći- vadi.
Onima koje nisu izvadile.
Ja ti kažem- nemoj.
Ako ti ne radi prevelike probleme, ne vadi.
Ima puno razloga zašto ne.Poremeti se anatomija u trbuhu, spusti se mjehur i postaneš inkotinentna pa moraš i to operirati pa ti se za koju godinu vrati i ako hoćeš koliko, toliko normalan život moraš opet operirati.
Ja sam prošla dvije maksimalno poštedne operacije i to zbog karcinoma, ali ostala mi je i maternica i jajnici i to me doktor nagovorio neposredno prije operacije iako smo već dogovorili radikalnu operaciju prilikom koje se vadi sve, uključujući trećinu rodnice i limfne čvorove.
I dr je rekao, ne, ne mogu to napraviti, premladi ste.
I poslušala sam ga i dobro da jesam.
Sve žene koje znam da su vadile imaju svakakvih problema od kirurške menopauze koja je grozan šok za organizam do gore napisanih pojava.
Zato, ako ti ne smeta i ne krvariš jako, ne vadi.