-
Epilog:
Došli smo iz bolnice (
). Upravo me je zvao gdin s bijelog telefona. Rekao je da se konzultirao s pravnicima i da načelno NEMAM pravo na bolovanje, ali da "u medicini ništa nije egzaktno i da postoje iznimke" te da ako postoje (medicinski) razlozi zbog kojih ja moram biti uz dijete da bi mi se moglo otvoriti bolovanje, i da ta dokumentacija treba ići na nekakvo liječničko povjerenstvo. Ja sam gdinu objasnila da je meni bolovanje već otvoreno, da je pedica tražila potvrdu odjelnog liječnika, da ju je dobila i da je izdala potvrdu za obiteljskog koji mi je otvorio bolovanje, i pitala sam trebam li to stopirati. On je rekao da se ništa ne brinem, ako je obiteljska otvorila bolovanje da je očito to smatrala opravdanim i da onda ima svu potrebnu dokumentaciju u slučaju kontrole.
Meni je sad bed da nekog ne uvalim u problem jer sam ja inzistirala da mi obiteljska otvori bolovanje i uvjerila je da imam pravo...
-
Osoblje foruma
Cini se da gspodin sa bijelog telefona cita samo "pravilnik o bolovanju" ,a ne i "pravilnik o boravku uz dijete za vrijeme bolnickog lijecenja".
i tako... kao sto rekoh, nije prvi put...
-
Osoblje foruma
Nitko tebi nije ucinio uslugu i zaobisao pravila. Nego jednostavno ljudi sa kojima si dosla u kontakt pojma nemaju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma