Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: pravo na bolovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Epilog:

Došli smo iz bolnice (). Upravo me je zvao gdin s bijelog telefona. Rekao je da se konzultirao s pravnicima i da načelno NEMAM pravo na bolovanje, ali da "u medicini ništa nije egzaktno i da postoje iznimke" te da ako postoje (medicinski) razlozi zbog kojih ja moram biti uz dijete da bi mi se moglo otvoriti bolovanje, i da ta dokumentacija treba ići na nekakvo liječničko povjerenstvo. Ja sam gdinu objasnila da je meni bolovanje već otvoreno, da je pedica tražila potvrdu odjelnog liječnika, da ju je dobila i da je izdala potvrdu za obiteljskog koji mi je otvorio bolovanje, i pitala sam trebam li to stopirati. On je rekao da se ništa ne brinem, ako je obiteljska otvorila bolovanje da je očito to smatrala opravdanim i da onda ima svu potrebnu dokumentaciju u slučaju kontrole.

Meni je sad bed da nekog ne uvalim u problem jer sam ja inzistirala da mi obiteljska otvori bolovanje i uvjerila je da imam pravo...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cini se da gspodin sa bijelog telefona cita samo "pravilnik o bolovanju" ,a ne i "pravilnik o boravku uz dijete za vrijeme bolnickog lijecenja".
    i tako... kao sto rekoh, nije prvi put...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nitko tebi nije ucinio uslugu i zaobisao pravila. Nego jednostavno ljudi sa kojima si dosla u kontakt pojma nemaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •