Results 1 to 13 of 13

Thread: bembova mama

Default bembova mama

jučer sam se prvi put vidjela onako kako me dječje oči vide: ja sam teta puros, od bemba mama . jučer su došli dječak i djevojčica od 4.g, i tražili su moga sina za igru. mame moje, ovo mi je nova dimenzija roditeljstva. cvjetam od sreće. igrali su se s bembom cijelo popodne i ispekla sam im palaćinke. čak je i bembo smazao jednu jer u društvu je najslađe. a ta djeca nemaju baš veliku pažnju, a ni ostalo od svojih roditelja tako da je curica onako dječje iskreno rekla: blago se bembu! to mi je dalo gorak okus u ustima. nisu htjeli ići doma s tatom, a kad su morali bembo je plakao. ušla sam u svijet mama koje imaju djecu za druženje. jupiiiiiiiiiiii. i moram još reći da se bembo super nosi sa četverogodišnjacima. prati ih svim svojim snagama i ne posustaje . ne znam hoćete li razumjeti moju euforiju, ali sam htjela to podijeliti s vama.

i ja sam tako pucala od ponosa i pekla palačinke i miješala limunade, a sad mi je puna kuća klinaca svako popodne. dobiju vodice ak su žedni.

Zdenka2's Avatar

I ja sam dežurna mama i uživam u tome. M. je jedinac, pa volim da djeca dođu. Zato ih sve i poznam i sve znam što se događa u vrtiću. Dok su bili manji neki su me zvali mama.

ninni's Avatar

blaagoo vamaaaa!
    ja bi tako htjela da h. nađe neku ekipicu s kojom bi se mogla i po doma družit ali još ništa. u starom kvartu se taman bila skompala s ekipom iz parkića, ali smo ovu zimu preselili pa ništa od toga. sad se trebamo asimilirat u novi kvart i parkovsko društvo. moje frendice sve zakazale , još nemaju klince, tako da jedva čekam da mi najesen krene u vrtić i tamo stekne prijatelje. barem se nadam da hoće.

Quote Originally Posted by aleta
    i ja sam tako pucala od ponosa i pekla palačinke i miješala limunade, a sad mi je puna kuća klinaca svako popodne. dobiju vodice ak su žedni.
    He he... kao i ja s Domagojem... izradila brdo palačinki i sendviča... a sad su isto samo na vodi

Zdenka2's Avatar

Quote Originally Posted by ninni
    blaagoo vamaaaa!
    ja bi tako htjela da h. nađe neku ekipicu s kojom bi se mogla i po doma družit ali još ništa. u starom kvartu se taman bila skompala s ekipom iz parkića, ali smo ovu zimu preselili pa ništa od toga. sad se trebamo asimilirat u novi kvart i parkovsko društvo. moje frendice sve zakazale , još nemaju klince, tako da jedva čekam da mi najesen krene u vrtić i tamo stekne prijatelje. barem se nadam da hoće.
    Pa ta škvadra o kojoj pričam je vrtićka škvadra. Baš smo danas na jednom ročkasu mi mame komentirale kako se lijepo slažu, kako svi točno znaju što tko želi za rođendan. I svi su, uzduž i poprijeko zaljubljeni, puklo ih je ove godine.

korason's Avatar

blago ti se... ja jedva cekam da Fran pocne sklapati prijateljstva! Pusa bembu i cestitam mu na novim frendovima!

jadro's Avatar

bembu, a i ponosnoj mami

Osoblje foruma tweety's Avatar

.....dobiju vodice ak su žedni.
    onda nećemo doći
    idemo tamo gdje se dobije sušeno voće, jel´ da Brunda?

Brunda's Avatar

Quote Originally Posted by tweety
    .....dobiju vodice ak su žedni.
    onda nećemo doći
    idemo tamo gdje se dobije sušeno voće, jel´ da Brunda?
    Ma probat ću to voće kad tad.

aj dobro, tweety i brunda, skupit ćemo ekipu pa možda nabijemo zajedno taj neki ceh nakon kojeg se dobivaju povlastice...

yasmin's Avatar

Ma to mi je mrak, puno dvorište klinaca (ne mojih )
    Kod nas je jučer izgledalo ovako: jedna beba od 6 mjeseci spava u kolicima, jedna od jedanaest mjeseci, dva jednogodišnjaka, dva trogodišnjaka, curka od 6 godina i dečko od 7-milina za gledati.
    I kaj je najbolje svi se igraju zajedno, ( ja i šogi smo ih pazile) i bilo nam je lakše paziti na njih nego kada nas je samo dve mame na dva djeteta...

tinkie winkie's Avatar

Quote Originally Posted by Zdenka2
    Dok su bili manji neki su me zvali mama.
    to je taaako slaaatko

Kod nas je situacija da M. ima puno rodica i rođaka, otpočetka smo okruženi klincima i bebama, pa nam je sve to normalno.